24 uur spoedservice

Gratis bezichtigingen

20 jaar ervaring in het vak

Daklekkage repareren

Daklekkage reparerenEen lekkende dakgoot, scheef liggende dakpannen of schade aan uw dakbedekking? Wij begrijpen dat dergelijke problemen erg vervelend zijn en snel moeten worden opgelost. All-Round dakwerken is uw partner voor alle klussen op en rond het dak. Een daklekkage repareren doen wij al meer dan 20 jaar. In deze jaren hebben wij ruime ervaring op gedaan en onze expertise ontwikkeld. Van het opsporen van een waterlekkage tot het repareren en zorgvuldig afhandelen bent u bij All-Round aan het juiste adres.

Meer informatie

 

Wat kost een daklekkage repareren?

Dakreparatie Den BoschDe kosten van een reparatie loopt per situatie flink uiteen. Dit hangt af van de grootte van de reparatie en het materiaal dat nodig is om uw lekkage op zorgvuldige wijze te repareren. Voordat wij aan de slag kunnen met het uitvoeren van een reparatie is het van belang om de exacte oorzaak te achterhalen. Wij komen graag langs om uw situatie te beoordelen en vervolgens een inschatting te maken van de uit te voeren reparatie.

 
 
Persoonlijke en razendsnelle service is een belangrijk aspect van onze dienstverlening. In veel gevallen kunt u binnen 24 uur nadat u contact opneemt al een specialist verwachten. Eenmaal aan de slag met het repareren van een daklekkage maakt All-Round gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor bent u verzekerd van een waterdicht dak en gaat deze weer jaren mee. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of bel direct 0418 – 639 115 en maak een afspraak.
Gratis offerte aanvragen

 

All-Round dakspecialist

Daklekkage reparatieEen daklekkage repareren is één van de meeste voorkomende werkzaamheden. In veel gevallen is de oorzaak bekend en wilt u als gedupeerde zo snel mogelijk geholpen worden. Heeft u last van een waterlekkage en is een reparatie nodig? Neem dan contact op en wij komen geheel gratis uw situatie bekijken. Op basis van onze inschattingen kunnen wij een vrijblijvende offerte opmaken om de lekkage zorgvuldig te repareren.

 
Naast het repareren van daklekkages kunt u All-Round inschakelen voor tal van andere werkzaamheden rondom uw dak. Zo reinigen wij collectief schoorstenen en dakgoten voor hele woonwijken. U kunt een abonnement afsluiten, waarbij wij structureel uw schoorsteen of dakgoot komen reinigen.
 
Klanten vinden ons ook via:
Schoorsteen vegenSchoorsteen voegenSchoorsteenserviceDakbedekking BredaDaklekkage EindhovenDakdekker ArnhemDakreparatie Den BoschDakbedekking TilburgDakdekker Den Bosch