• 24 uur spoedservice
  • Gratis bezichtiging
  • 20 jaar ervaring in het vak
  • Persoonlijk contact
  • Gediplomeerde vakmannen
  • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Daklekkage repareren: met blijvend resultaat

Een lekkende dakgoot, scheef liggende dakpannen of schade aan uw dakbedekking? Ook begrijpen wij dat dergelijke problemen erg vervelend zijn en snel moeten worden opgelost. All-Round dakwerken is uw partner voor alle klussen op en rond het dak. Een daklekkage repareren doen wij al meer dan 20 jaar. Intussen hebben wij ruime ervaring opgedaan en onze expertise is steeds verder ontwikkeld. Van daklekkage opsporen tot aan het repareren en zorgvuldig afhandelen; u bent bij All-Round aan het juiste adres.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Jennifer Koppejan
2 weken geleden
Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Daklekkage reparatie nodig? Zo gaan wij te werk

Heeft u te maken met één van de volgende lekkages?

Lekkage dakpannen
Komt er water via de dakpannen uw huis in? Het kan komen doordat er een dakpan mist of door slijtage of scheuren in dakpannen. Wij voeren een dakinspectie uit en verhelpen de lekkage aan uw dak snel en met resultaat.

Lekkage dakkapel
Een dakkapel lekkage komt relatief vaak voor, omdat het lastig is om een dakkapel volledig waterdicht te installeren en waterdicht te houden. Vooral wanneer een dakkapel later aan een woning is toegevoegd, kan er nogal eens een lekkage ontstaan. Het water kan van verschillende kanten komen. Wij ontdekken het snel en zorgen voor een efficiënte daklekkage reparatie.

Lekkage plat dak
Een plat dak is in de meeste gevallen bedekt met bitumen dakbedekking. Na verloop van tijd kan dit materiaal uitdrogen en dan komen er scheurtjes in de dakbedekking. Door bitumen dakbedekking te repareren of een vervanging van bitumen dakbedekking is uw dak weer als nieuw en bent u van uw lekkage af.

Lekkage dakgoot
Als gevolg van een dakgoot lekkage kan er ernstige schade aan de binnenkant van uw woning ontstaan. Het regenwater loopt dan niet via de regenpijp naar beneden, maar via de muren van uw woning. Wij vernieuwen uw dakgoot en u bent van uw lekkage af.

Wat kost een daklekkage repareren?

De kosten om een daklekkage te verhelpen, loopen per situatie flink uiteen. Ten eerste hangt dit af van de grootte van de reparatie en ten tweede van het materiaal dat nodig is.Wij bekijken dit goed. Om zo op zorgvuldige wijze uw daklekkage te repareren. Voordat wij aan de slag kunnen met het uitvoeren van een reparatie is het van belang om de exacte oorzaak te achterhalen. Daarom komen wij graag langs om uw situatie te beoordelen en vervolgens een inschatting te maken van de uit te voeren reparatie.

Persoonlijke en razendsnelle service is een belangrijk aspect van onze dienstverlening. Immers in veel gevallen kunt u binnen 24 uur nadat u contact opneemt al een specialist verwachten. Eenmaal aan de slag met het repareren van een daklekkage maakt All-Round gebruik van hoogwaardige materialen. Waardoor u verzekerd bent van een waterdicht dak dat weer jaren meegaat. Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of bel direct 0418 – 639 115 en maak een afspraak.

All-Round dakspecialist, voor al uw dakwerkzaamheden

Een daklekkage repareren is één van de meeste voorkomende werkzaamheden. In veel gevallen is de oorzaak bekend en wilt u als gedupeerde zo snel mogelijk geholpen worden. Heeft u ook last van een waterlekkage en is een reparatie nodig? Neem dan contact op en wij komen geheel gratis uw situatie bekijken. Op basis van onze inschattingen kunnen wij een vrijblijvende offerte opmaken om de lekkage zorgvuldig te repareren.

Naast het repareren van daklekkages kunt u All-Round inschakelen voor tal van andere werkzaamheden rondom uw dak, bijvoorbeeld:

Daarnaast reinigen wij collectief schoorstenen en dakgoten voor hele woonwijken. Ook kunt u een abonnement afsluiten, waarbij wij structureel uw schoorsteen of dakgoot komen reinigen.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: