• 24 uur spoedservice
  • Gratis bezichtiging
  • 25 jaar ervaring in het vak
  • Persoonlijk contact
  • Gediplomeerde vakmannen
  • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Dakpannen vervangen en vernieuwen

Heeft u zelfs bij de kleinste regenbui last van vochtvlekken en waterschade? Grote kans dat uw dak lekkages vertoont! Er zijn verschillende redenen voor dak lekkages: verouderde dakbedekking, houtrot in de dakkapel of een beschadigd pannendak. Uw dakpannen vernieuwen is één van de mogelijkheden om dergelijke lekkages te verhelpen. All-Round Dakwerken verzorgt snelle reparaties en biedt tevens een spoedservice. Neem contact op en wij sturen indien mogelijk vandaag nog een specialist bij u langs.

Vraag offerte aan

Verouderde of kapotte dakpannen vernieuwen

Lekkages komen altijd ongelegen. Bij hellende daken ligt de oorzaak van deze lekkages vaak in het pannendak. Uw dakpannen kunnen verouderd, beschadigd of verschoven zijn. Zeker na noodweer kan het verstandig om te laten controleren of uw dakpannen aan vernieuwing toe zijn. Goed onderhoud en snelle reparaties kunnen ernstige waterschade voorkomen. Zijn uw dakpannen aan de oude kant en vertonen zij ouderdom en beschadigingen? Dan is het aan te raden een nieuw pannendak aan te brengen.

Nieuw pannendak

Een nieuw pannendak aanleggen is een lastige en zeer gevaarlijke klus. Doordat deze werkzaamheden op grote hoogte worden uitgevoerd is veiligheid van de werknemers een belangrijk aspect. Het plaatsen van de nieuwe dakpannen is daarom dé waarvoor u All-Round voor kunt inschakelen. Een nieuw pannendak aanleggen dient op de juiste manier te gebeuren om uw dak wind- en regenbesteding te maken. De specialisten van All-Round Dakwerken staan voor u klaar om dit werk uit handen te nemen.

Met een nieuw pannendak kunt u enorme waterschade voorkomen. Of u nu over een tussenwoning of vrijstaande woning beschikt, onze dakdekkers stellen veiligheid voorop en gaan graag aan de slag met een nieuw pannendak voor uw woning. Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken en bieden vrijblijvend advies op maat.

Neem contact op

Dakpannen vervangen om lekkages te verhelpen en te voorkomen

Lekkage aan uw dak komt altijd ongelegen. Bij hellende daken ligt de kwaal regelmatig bij de dakpannen. Dakpannen vervangen is dan ook vaak nodig nadat er noodweer geweest is. Het kan zijn dat één of enkele dakpannen beschadigd of verschoven zijn. Vanzelfsprekend heeft ook ouderdom een grote invloed op de waterdichtheid van uw pannendak.

Wanneer de levensduur van uw dakpannen nog lang niet is bereikt volstaat een dakreparatie. Het verhelpen van de daklekkage en vervangen van kapotte dakpannen kan ernstigere lekkages en schade voorkomen. Zijn uw dakpannen aan de oude kant? Dan kan het zijn dat u geadviseerd wordt om het complete dak te vervangen. In dat geval worden alle dakpannen vervangen voor nieuwe dakpannen, wat ervoor zorgt dat u weer jarenlang vooruit kunt.

Dakpannen vervangen voorkomt onnodige kosten

Dakpannen vervangen is een lastige en zeer gevaarlijke klus. Bovendien dient het opnieuw leggen van de dakpannen met de juiste zorgzaamheid te gebeuren, om ervoor te zorgen dat uw dak wind- en regenbesteding wordt. Om het tot één mooi geheel te maken moeten bovendien de nokvorsten goed aansluiten op het pannendak. Bij dakpannen vervangen kan een specialist uw werk uit handen nemen en de problemen verhelpen.

U kunt waterschade voorkomen wanneer u tijdig kapotte dakpannen laat vervangen. Of uw woning nu een kleinere (tussen)woning, of een vrijstaande villa betreft: de specialisten van All-Round verhelpen elke soort daklekkage. Wij willen dat u veiligheid voorop stelt en hulp inschakelt als u niet over de ervaring beschikt om dakpannen te vervangen. Onze specialisten weten kennis en ervaring te bundelen om de reparaties op een veilige manier uit te voeren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact opnemen

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

Wat klanten over ons schrijven:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: