• 24 uur spoedservice
 • Gratis bezichtiging
 • 25 jaar ervaring in het vak
 • Persoonlijk contact
 • Gediplomeerde vakmannen
 • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Last van een dakkapel lekkage?

Één van de problemen waar wij als dakdekker vaak voor ingeschakeld worden, is een dakkapel lekkage. Dit komt regelmatig voor bij oude, of verkeerd geplaatste daken.

Als een dakkapel bij een bestaand huis toegevoegd wordt, dan wordt de dakbedekking soms beschadigd. Ook kan er schade aan kozijnen ontstaan.

In andere gevallen ontstaat een lekkage na verloop van tijd. Door ouderdom en slijtage.
Omdat waterschade vervelend en duur is, is het belangrijk om de lekkage aan een dakkapel snel en goed op te lossen, zodat verdere schade voorkomen wordt.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Snelle (spoed)service bij een dakkapel lekkage

We begrijpen dat u graag snel geholpen wordt wanneer u te maken heeft met een lekkage aan de dakkapel. Wij komen snel bij u langs voor een bezichtiging. Bij acute en/of grote lekkages kunt u ook gebruik maken van onze spoedservice. In de meeste gevallen kan een reparatie van een dakkapel snel uitgevoerd worden.

De reparatie van uw dakkapel lekkage

Heeft u geen idee waar het water precies lekt? Komt het water uit verschillende hoeken en kieren? Geen zorgen. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om de lekkage snel te detecteren en te verhelpen. Dit doen we zowel visueel als met bepaalde hulpmiddelen.

Naast de reparatie aan uw dakkapel, kunnen we u ook helpen met het afwikkelen van verzekeringswerk.

Waarom kiezen voor All-Round Dakwerken?

 • 24 uur spoedservice
 • Gratis bezichtiging
 • 25 jaar ervaring in het vak
 • Persoonlijk contact
 • Gediplomeerde vakmannen
 • Minimaal 5 jaar garantie

Benieuwd naar de kosten?

Wilt u weten wat het verhelpen van een dakkapel lekkage u gaat kosten? Plan een afspraak met ons in, dan komen we uw situatie bekijken en geven we u een duidelijke prijsopgave.

Andere dakkapel werkzaamheden van All-Round Dakwerken

Wij voeren nog meer werkzaamheden uit aan dakkappelen, namelijk:

 • Dakkapel reparatie: na verloop van tijd heeft de dakkapel een onderhoudsreparatie nodig.
 • Dakkapel renovatie: vermoedt u dat uw dakkapel aan vernieuwing toe is? Wij checken voor u of de dakbedekking en/of houtwerk vervanging nodig heeft.
 • Dakkapel isolatie: bij een dakkapel kan veel warmte verloren gaan. Wilt u extra energie besparen? Laat uw dakkapel dan isoleren.

Twijfelt u over de kwaliteit van uw huidige dakkapel of over andere onderdelen van uw dak? Maak gratis een afspraak voor een bezichtiging. U ontvangt vervolgens een duidelijk en eerlijk advies van ons over de staat waarin uw dak verkeert.  Zo voorkomt u dure reparaties op een later moment.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: