Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

 

Schoorsteen reparatie: snel en vakkundig

Whatsapp   Whatsapp de specialist: 06- 51 25 86 03

Support   24/7 spoedservice: 0418-63 91 15

Schoorsteenbouwer is een vak apart. All-Round Dakwerken is gecertificeerd schoorsteenbouwer en voert alle schoorsteen werkzaamheden met betrekking tot uw schoorsteen met grote zorgvuldigheid uit.

Uw schoorsteen staat bloot aan alle weersomstandigheden en zal dus overal tegen opgewassen moeten zijn. Regen, wind, vorst en vogels kunnen invloed hebben op uw schoorsteen en All-Round is er voor u om al deze problemen uit te sluiten zodat u kunt genieten van een heerlijk warme haard met een veilige schoorsteen.

Wij leveren schoorsteen werkzaamheden van zeer hoge kwaliteit en bieden dan ook 10 jaar garantie. Kenmerkend voor All-Round is de snelle service en de jaren lange ervaring. Binnen 24 uur krijgt u bericht om een afspraak te maken. Wij komen graag bij u langs voor een inventarisatie, een maatwerk oplossing en stellen wij vrijblijvend een scherpe offerte voor u op.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Een greep uit onze werkzaamheden aan uw schoorsteen:

Met een schoorsteen renovatie kunt u grote schade voorkomen en een oude schoorsteen weer tot in de originele staat herstellen. Het tijdig laten uitvoeren van inspecties en het laten vegen van uw schoorsteen is belangrijk voor uw eigen veiligheid. In de meeste gevallen is het niet nodig om een schoorsteen geheel af te breken en opnieuw op te bouwen.

Uw schoorsteenrenoveren is in dat geval een goede oplossing. Met schoorsteen renovatie kunnen scheuren worden gerepareerd, kan het rookkanaal worden schoongemaakt en kunnen loszittende onderdelen worden verwijderd. Het uitvoeren van een schoorsteen renovatie is daarnaast een financieel aantrekkelijkere oplossing dan het afbreken en opbouwen van een geheel nieuwe schoorsteen.

All-Round streeft er naar om alle schoorsteenwerkzaamheden met grote zorgvuldigheid uit te voeren zodat u de komende jaren kunt genieten van een veilige en goed werkende schoorsteen. Naast het repareren en bouwen van schoorstenen is All-Round ook gespecialiseerd in reparaties aan uw dakgoot, dakbedekking, dakleer en het aanbrengen van loodwerk. Voor alle werkzaamheden rondom uw schoorsteen kunt u direct bij ons terecht.

Renoveren schoorsteen

Schoorsteenrenovatie is dé manier om oude of aangetaste schoorstenen weer in een goede conditie te krijgen. Van alle onderdelen aan uw huis, staan schoorstenen het meest bloot aan de invloeden van het weer. Vocht en vorst kunnen uw schoorsteen flink aantasten en dat heeft vervelende en soms zelfs gevaarlijke consequenties. Wanneer het voegwerk van uw schoorsteen is verweerd, kan een storm veel schade aanrichten. De lekkages die daardoor kunnen ontstaan, leiden tot schades, een slecht werkende haard en veel kosten. Laat uw schoorsteen dus regelmatig inspecteren en indien nodig renoveren.

Reparatie van schoorsteenplateau’s

Veel voorkomend is het scheuren van de bovenzijde van schoorstenen. Dit wordt veroorzaakt door het verbruik van uw open haard of houtkachel, mosgroei op schoorstenen of het kapot vriezen van de schoorstenen. Wij kunnen dit repareren met een flexibele mortel die er voor zorgt dat het niet verder kan scheuren en tevens wateraflopend wordt.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

 • Vogelnesten onder dak

Schoorsteen

Hoogwaardig  schoorsteen onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Zonnepanelen bij All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en Zonnepanelen.

Het plaatsen van de Zonnepanelen laten we plaatsen door Alfazon.

Zonnepanelen laten plaatsen

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Gratis bezichtiging

  Direct een prijs en advies op maat

  Wij komen uw situatie graag even bekijken.
  Plan een gratis bezichtiging

  "*" geeft vereiste velden aan

  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hoe kunnen we u helpen?

  All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

  Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

  Lekkage? 24 uur spoedservice:
  (0418) 63 91 15