Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

 

Daklekkage opsporen en verhelpen

Waterlekkage kan zeer vervelend zijn en kan bovendien grote schade aanrichten, dus het is altijd van groot belang dat waterlekkage zo snel mogelijk opgelost wordt. U kunt All-Round Dakwerken inschakelen voor al uw daklekkage reparaties. Wij zijn experts in waterlekkage opsporen dus de oorzaak hebben wij veelal zeer snel gevonden. Heeft u direct een reparatie nodig? Maak gebruik van onze spoedservice!

Reparatie en nieuwe dakbedekking aanbrengen
Na het waterlekkage opsporen kunnen wij in de meeste gevallen tegelijk het probleem van de daklekkage verhelpen, maar dit is vanzelfsprekend afhankelijk van de situatie. Als bijvoorbeeld blijkt dat de dakbedekking verouderd is en voor lekkage zorgt, dan kunnen wij op korte termijn nieuwe dakbedekking aanbrengen. Hierbij hebben wij diverse mogelijkheden. Zo kunnen wij APP dakleer leggen, maar tevens kunt u voor Bitumen dakbedekking

Flexibele partij
All-Round is flexibel ingesteld en zal aan uw wensen tegemoet te komen. Door onze expertise wat betreft waterlekkage opsporen en het zijnde van een specialist platte daken evenals schuine daken, kunnen wij u snel van uw problemen afhelpen.

Dakgoot lekkage
Maar ook als de dakgoot lekt kunnen wij u van dienst zijn. Door jarenlange ervaring kunnen wij kleinschalige lekkage problemen zeer snel oplossen en repareren. Tevens kunnen wij voor u dan ook gemakkelijk en snel een dakgoot reparatie verzorgen. Als het een groter probleem blijkt te zijn kunnen we dit altijd op korte termijn voor u oplossen.

Vraag offerte aan

Wij helpen u met een lekkageverzekering

Wij kunnen bemiddelen met uw verzekering zodat het netjes kan worden afgehandeld. Bij ieder lekkage probleem met betrekking tot schoorstenen, dakgoten en daken kunt u de specialist in (platte) daken, All-Round Dakwerken, inschakelen. Waterlekkage opsporen doen wij zeer secuur en u krijgt hierbij gelijk een passende oplossing aangeboden. Bovendien kunt u gebruik maken van u verzekering mits u hiervoor verzekerd bent.

Altijd een passende oplossing

Dus als u vermoedt lekkages te hebben of al last heeft van lekkages, schakel dan All-Round Dakwerken in. Wij sporen uw waterlekkage op en voorzien u altijd van een passende oplossing.

Neem contact op

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

 • Vogelnesten onder dak

Schoorsteen

Hoogwaardig  schoorsteen onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Zonnepanelen bij All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en Zonnepanelen.

Het plaatsen van de Zonnepanelen laten we plaatsen door Alfazon.

Zonnepanelen laten plaatsen

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Wat klanten over ons schrijven:

  Randy Damen

  Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

  Jennifer Koppejan

  Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
  Evelien van der Sluijs
  een maand geleden
  Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

  Gratis bezichtiging

  Direct een prijs en advies op maat

  Wij komen uw situatie graag even bekijken.
  Plan een gratis bezichtiging

  "*" geeft vereiste velden aan

  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hoe kunnen we u helpen?

  All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

  Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

  Lekkage? 24 uur spoedservice:
  (0418) 63 91 15