Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

 

Laat uw dakkapel isoleren

De dakkapel kan een plek zijn waar veel warmte verloren gaat en kou naar binnen komt. Dit komt dan vaak doordat de dakkapel niet of niet optimaal geïsoleerd is. Door de dakkapel te isoleren kan u veel energiekosten besparen.

Wilt u uw huidige dakkapel laten repareren of uw dakkapel laten renoveren? Ook dan kan het verstandig zijn om deze direct te laten isoleren. Denk hierbij aan dakisolatie, wandisolatie, spouwisolatie of de toepassing van dubbel glas.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Voordelen isoleren dakkapel

Vraagt u zich af wat het grootste voordeel is bij het isoleren van de dakkapel?

Dat is het tegengaan van warmteverlies in de winter en het buiten houden van de hitte in de zomer. Isolatie zorgt ervoor dat u veel energie bespaart en dat de temperatuur binnen aangenaam is.

Daarnaast kan isolatie ook zorgen voor minder geluidsoverlast. Heeft u veel last van geluiden van buiten, dan zou dakkapel isolatie weleens de oplossing voor u kunnen zijn.

Verschillende manieren om een dakkapel te isoleren

Een dakkapel kan op verschillende manieren geïsoleerd worden. Via de binnenkant en via de buitenkant. Om tot het beste resultaat te komen, worden verschillende delen van de dakkapel geïsoleerd. Denk aan dak, plafond, zijkanten en ramen.

Van binnenuit isoleren (koud dak)
Deze isolatiemethode is erg geschikt als er opnieuw of extra geïsoleerd wordt bij een bestaande dakkapel. Het isolatiemateriaal wordt dan vanuit de binnenzijde in het plafond geplaatst. Dit wordt ook wel koud dak genoemd, omdat de dragende dakconstructie met de dakbedekking niet opgewarmd wordt door de warmte van de woning.

Warm dak
Bij vrijwel alle nieuwe dakkapellen wordt deze warm dak isolatiemethode toegepast. Het isolatiemateriaal wordt direct onder de dakbedekking van de dakkapel geplaatst, op de dragende dakconstructie of op het dakbeschot van de dakkapel.

Omgekeerd dak
Bij deze isolatiemethode wordt de dakkapel van buitenaf geïsoleerd. Bij deze methode zit het isolatiemateriaal net als bij de ‘warm dak’ methode ook aan de buitenzijde van de dakkapel, alleen hierbij wordt het isolatiemateriaal van buitenaf op de dakbedekking gelegd.

Naast de bovenstaande 3 methodes is het ook mogelijk om de zijwangen en de ramen van de dakkapel te isoleren.

Kosten dakkapel isoleren

Wat het u precies gaat kosten om uw dakkapel te isoleren, is afhankelijk van de isolatiemethode die toegepast wordt en de staat waarin de dakkapel verkeert. Maar ook de grootte van de dakkapel en de benodigde materialen spelen een rol. Wij maken een offerte voor u op maat.

Dakkapel isoleren door All-Round dakwerken

Het isoleren van een dakkapel is een klus die u zelf kunt uitvoeren, maar om zeker te weten dat het dakkapel onderhoud goed gebeurt, schakelt u een vakman in van All-Round dakwerken.

 

 • We komen gratis bij u langs om uw dakkapel te bekijken
 • We hebben maar liefst 25 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden
 • We staan u persoonlijk te woord en nemen de tijd voor u
 • De werkzaamheden aan de dakkapel worden uitgevoerd door een gediplomeerde vakman
 • U krijgt minimaal 5 jaar garantie op toegepaste materialen

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

 • Vogelnesten onder dak

Schoorsteen

Hoogwaardig  schoorsteen onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Zonnepanelen bij All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en Zonnepanelen.

Het plaatsen van de Zonnepanelen laten we plaatsen door Alfazon.

Zonnepanelen laten plaatsen

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Gratis bezichtiging

  Direct een prijs en advies op maat

  Wij komen uw situatie graag even bekijken.
  Plan een gratis bezichtiging

  "*" geeft vereiste velden aan

  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hoe kunnen we u helpen?

  All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

  Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

  Lekkage? 24 uur spoedservice:
  (0418) 63 91 15