Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Kosten dakkapel vervangen?

De kosten dakkapel vervangen lopen erg uiteen en een standaard prijs gegeven wordt dan ook erg lastig. Dit komt doordat het vervangen van een dakkapel altijd maatwerk is en iedereen heeft weer andere wensen als het gaat om de nieuwe dakkapel. Op deze pagina vertellen we je meer over de verschillende keuzes die je kan maken. Wil je liever gelijk duidelijkheid maak dan gelijke een afspraak voor een gratis bezichtiging.

Door het lezen van deze pagina heeft u in 4 minuten duidelijkheid over de volgende onderdelen:

Wat klanten over ons zeggen:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Kosten dakkapel vervangen

De kosten dakkapel vervangen verschillen vaak per situatie. Het is daarom ook lastig om een prijsindicatie te geven. Dit is dan ook de reden dat we dit niet op de website doen. Als u een goede en eerlijke prijsindicatie wilt hebben voor het plaatsen van een dakkapel komen we graag bij u langs voor een bezichtiging op locatie.

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel varieren sterk en zijn afhankelijk van onderander de materialen die we ervoor gebruiken, of het gaat om vervangen of plaatsen van een nieuwe en natuurlijk de grote van de dakkapel.

Verschillende materiale voor een dakkapel

De materialen die waar u uit kan kiezen voor een dakkapel zijn zeer verschillend en hebben ieder haar eigen voordelen en ook hun eigen kostenplaatje. Als u een dakkapel wil laten plaatsen dan heeft u de keuze uit: Hout, Kunststof, Polyester, Zink, Koper, Aluminium of Trespa. Het is natuurlijk ook mogelijk voor een combinatie van deze stoffen.

Dakkapel renoveren of vervangen

Het laatse onderdeel wat de prijs bepaald is wat er momenteel al staat. Als u namelijk een dakkapel wilt laten vervangen dan moet eerst de oude dakkapel worden vervangen voor dat er een nieuwe kan worden geplaatst. Elke situatie is uniek en daarom kan het voorkomen dat het voor u voordeliger is om uw dakkapel te laten repareren en voor uw buurman is het misschien voordeliger om uw dakkapel te laten renoveren.

Voordelen van een dakkapel

Het laten plaatsen van een dakkapel levert enorm veel voordelen met zich mee. Een van de grootste voordelen van het laten plaatsen van een dakkapel is dat je meer ruimte in je huis creëert. Door deze extra ruimte voelt je huis veel groter aan daarnaast is een dakkapel ook van meerwaarde voor je woning. Zoals je zojuist ook hebt gelezen vereist een dakkapel ook niet altijd veel onderhoud.

1. Dakkapel geeft veel meer ruimte

In de meeste zolders in Nederland hebben een schuindak, hierdoor heeft men weining ruimte wat natuurlijk erg vervelend is. Door het plaatsen van een dakkapel wordt er veel meer loopruimte gecreerd. Het verhoogt namelijk het dak aanzienlijk op die plekken. De woning wordt van krap naar lekker breed.

2. Grotere wooninginhoud

Door het plaatsen van een dakkapel wordt de ruimte van de zolder verhoogt. Dit zorgt ervoor dat de loopruimte in deze kamer aanzienlijk wordt vergroot. Dit zorgt er tevens voor dat de bruikbare woonoppervlakte toe neemt in deze kamer. De extra ruimte kun je dan goed gebruiken voor het maken van een extra slaapkamer, gamekamer of een hobbykamer.

3. Meer licht in de woning

Naast het feit dat er meer ruimte wordt gecreerd door het plaatsen van een dakkapel komt er ook veel meer licht in deze ruimte. Dit zorgt er tevens ook voor dat de kamer nog groter en ruimer lijkt dan dat die werkelijk is.

4. Beter uitzicht vanaf de zolder

Door de extra ramen die voor de extra licht inval zorgt zal het uitzicht door deze extra ramen ook toenemen. U kunt dus vanaf hier nog meer genieten van een prachtige omgeving.

5. Weinig onderhoud nodig

Een nieuwe dakkapel heeft vrijwel geen tot weinig onderhoud nodig. Dit is echter natuurlijk heel erg afhankelijk van de materialen die u wilt gebruiken. De kosten dakkapel vervangen variëren hierdoor ook sterk.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

 • Vogelnesten onder dak

Schoorsteen

Hoogwaardig  schoorsteen onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  dakkapel vervangen

  Gratis bezichtiging

  Direct een prijs en advies op maat

  Wij komen uw situatie graag even bekijken.
  Plan een gratis bezichtiging

  "*" geeft vereiste velden aan

  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hoe kunnen we u helpen?

  All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

  Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

  Lekkage? 24 uur spoedservice:
  (0418) 63 91 15