Dakisolatie aanbrengen voor een warmer huis

Wilt u uw huis laten isoleren, zodat er geen warmte meer verloren gaat in de winter en u er in de zomer ook lekker koel bijzit?

Dakisolatie kan u ook nog eens aanzienlijk wat geld besparen op uw energierekening omdat de warmte voortaan niet meer ontsnapt maar gewoon binnen blijft.

Wat voor woning u ook heeft, All-Round dakwerken weet altijd wel een methode toe te passen om uw huis te isoleren. Dit kan zowel via de binnen- of buitenzijde van het dak zijn.

Uw dak wordt geïsoleerd met hoogwaardige dakbedekking. All-Round dakwerken komt graag op korte termijn uw dak isoleren en garandeert top kwaliteit.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

 • Vogelnesten onder dak

Schoorsteen

Hoogwaardig  schoorsteen onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Zonnepanelen bij All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en Zonnepanelen.

Het plaatsen van de Zonnepanelen laten we plaatsen door Alfazon.

Zonnepanelen laten plaatsen

Laat uw dakisolatie aanbrengen door een betrouwbare partner

Het aanbrengen van dakisolatie kunt u het beste door All-Round dakwerken laten uitvoeren. U krijgt kwaliteit, wij zijn snel en daarnaast zijn wij altijd scherp geprijsd.

 • Gediplomeerde vakmannen.
 • 25 jaar praktijk ervaring.
 • Minimaal 5 jaar garantie.
 • Beschikbaar voor spoedklussen.
 • Persoonlijk contact.

Dakisolatie kosten weten? Vraag een offerte aan

Benieuwd naar dakisolatie prijzen? Iedere klus en ieder dak is anders en daarom is er ook geen vaste prijs te benoemen voor onze dakisolatie werkzaamheden, waar ook het isoleren van uw dakkapel onder andere onder vallen. Wij stellen een offerte op maat voor u op, zodra we uw situatie bekeken hebben.

Plan een gratis bezichtigingsafspraak met ons in, dan komen we uw situatie bekijken en geven we u direct een duidelijke prijsopgave.

Gecertificeerde dakisolatie

Onze gecertificeerde isolatie is nuttig bij elk huisverbeteringsproject. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes om aan uw behoeften te voldoen en is gecertificeerd volgens de norm NF EN 16012. Dit geeft u de zekerheid dat u kwaliteitsisolatie gebruikt terwijl u uw huis energiezuiniger maakt.

Werkwijze All-Round Dakwerken

1. Plan direct GRATIS en vrijblijvend een bezichtiging met ons in.
2. We bekijken ter plaatse de situatie waarin uw dak zich bevindt.
3. Er wordt bepaald welke dakisolatie werkzaamheden er nodig zijn.
4. U krijgt een duidelijke offerte van ons.
5. Na uw akkoord voeren we de dakisolatie werkzaamheden uit.

Contact

Geïnteresseerd in dakisolatie door een vakman van All-Round dakwerken?

Maak gratis een afspraak met ons voor een bezichtiging, waarbij we u vertellen welke isolatie werkzaamheden we bij uw dak kunnen uitvoeren en welke prijs daarbij hoort.

Dakisolatie aanbrengen
dakisolatie

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Wat klanten over ons schrijven:

  Randy Damen

  Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

  Jennifer Koppejan

  Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
  Evelien van der Sluijs
  een maand geleden
  Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

  Gratis bezichtiging

  Direct een prijs en advies op maat

  Wij komen uw situatie graag even bekijken.
  Plan een gratis bezichtiging

  "*" geeft vereiste velden aan

  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hoe kunnen we u helpen?

  All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

  Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

  Lekkage? 24 uur spoedservice:
  (0418) 63 91 15