Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Dakreparatie; Alles wat u moet weten!

Last van lekkages? Missen er dakpannen of vertoont dakbedekking scheurtjes?

Een dak beschermt je tegen verschillende weersinvloeden en is daarmee een essentieel onderdeel van uw woning. Als er een probleem optreedt, dan kan dat voor veel overlast zorgen. Lekkages, vochtplekken of in het ergste geval instortingsgevaar. Daarom is het belangrijk dat u snel in actie komt om eventuele problemen met uw dak snel op te lossen.

Een dak dat lekt zorgt voor veel overlast. Vochtplekken op muren en plafonds, schimmelvorming en als het probleem niet op tijd wordt aangepakt, instortingsgevaar. Daarnaast wordt, als gevolg van eendaklekkage uw woning ook minder waard. Potentiele kopers zullen zich gaan afvragen of er meer problemen zijn, die niet direct zichtbaar zijn. Wanneer uw woning niet goed is onderhouden levert het vaak ook hoge energiekosten op, omdat de warmte makkelijk kan ontsnappen.

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Heb ik een dakreparatie nodig?

Voordat we ingaan op dakreparatie, is het belangrijk om te weten hoe u kunt zien dat er schade aan uw dak is.

Dit zijn enkele veelvoorkomende tekenen van dakproblemen:

 1. Dak lekkages: Als er water door het dak druppelt, is er waarschijnlijk sprake van een lek. Dit kan leiden tot vochtproblemen in uw huis en schade aan uw interieur. Let op kringen of vochtige plekken in het plafond.
 2. Dakpannen die verschoven zijn: Dakpannen die niet goed op hun plaats liggen, kunnen leiden tot lekkages en schade aan uw dakconstructie.
 3. Scheuren of barsten in het dak: Scheuren of barsten in het dak kunnen ontstaan door verschillende factoren, waaronder stormschade en slijtage.
 4. Mos of algen op het dak: Mos en algen kunnen schade aan uw dak veroorzaken doordat ze vocht vasthouden en de dakbedekking kunnen beschadigen.
 5. Lekkende dakgoot.
 6. Beschadigd loodwerk.

Vogelwering voor dakpannen en dakgoten

Bij dakreparatie is het belangrijk om niet alleen de zichtbare schade te herstellen, maar ook preventieve maatregelen te nemen. Vogels onder dakpannen kunnen bijvoorbeeld aanzienlijke schade veroorzaken. Door tijdig vogelwering voor dakgoten en dakpannen te installeren, voorkom je toekomstige problemen en verleng je de levensduur van je dak.

Vormen van dakreparatie

Als u schade aan uw dak heeft, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten repareren. Dakreparatie kan namelijk voorkomen dat de schade erger wordt en dat er meer kosten ontstaan.

Dit zijn enkele veelvoorkomende vormen van dakreparatie:

 1. Dakpannen vervangen: Als er dakpannen zijn verschoven of gebroken, moeten deze worden vervangen om verdere schade te voorkomen.
 2. Daklekkages repareren: Daklekkages kunnen worden gerepareerd door de oorzaak van de lekkage te achterhalen en deze te verhelpen. Soms is het nodig om de dakbedekking te vervangen om de lekkage op te lossen.
 3. Reparatie van dakconstructie: Als er schade aan de dakconstructie is, bijvoorbeeld door storm of door insecten, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten repareren om de stabiliteit van uw dak te waarborgen.
 4. Reiniging van het dak: Mos en algen op het dak kunnen worden verwijderd door het dak te reinigen. Dit voorkomt verdere schade aan de dakbedekking.

Dak repareren kosten

Vaak krijgen we de vraag: ‘Wat kost een dakreparatie’? De kosten van een dakreparatie lopen per reparatie flink uiteen.

De precieze kosten voor een reparatie zijn vooral afhankelijk van de exacte werkzaamheden die we moeten uitvoeren. Maar ook van de materialen die we daarbij nodig hebben.

Een eenvoudige reparatie is razendsnel uitgevoerd en brengen over het algemeen geen onnodige hoge kosten met zich mee. Daarbij maken wij altijd gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor het gerepareerde onderdeel altijd één van de sterkste onderdelen van uw dak wordt.

We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en stellen aan de hand daarvan een prijs voor u op.

Dakproblemen voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen, dus het is belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw dak te laten uitvoeren. Dit kan bestaan uit het verwijderen van mos en algen, het controleren van de dakbedekking en het nakijken van de dakconstructie.

Door regelmatig onderhoud te plegen, kunt u problemen met uw dak voorkomen en de levensduur van uw dak verlengen.

Daarnaast is het belangrijk om uw dak regelmatig te inspecteren op tekenen van schade. Zo kunt u snel ingrijpen als er schade is ontstaan en voorkomen dat de schade erger wordt.

Reparatie plat dak of reparatie pannendak

Wij voeren zowel reparaties uit aan pannendaken als aan bitumen dakbedekking.

All-Round Dakwerken verzorgt snelle noodreparaties en biedt tevens een spoedservice om tijdelijk erger te voorkomen.

Tijdens ons werk bekijken we ook altijd de status van de rest van het dak. Aan de hand van foto’s laten we u vervolgens zien welke zaken we nog meer zijn tegengekomen.

Vervolgens bepaald u uiteraard of u dit wel of niet wilt laten repareren/vervangen.

Neem contact op en wij sturen indien mogelijk vandaag nog een specialist bij u langs.

Dakinspectie incl. advies op maat

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt ook dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte. Tot de dakinspectie behoren onder andere:

 • Het controleren van de staat van uw dakpannen. Dakpannen kunnen worden beschadigd door extreme weersomstandigheden of door slijtage.
 • Het controleren van de staat van uw dakbeschot en dakisolatie.
 • Het controleren van de staat van uw schoorsteen.
 • Het controleren en opsporen van evt. dakraamlekkages en/of dakkapel.
 • Het controleren van uw lood- en zinkwerken.
 • Het opsporen van eventuele dak lekkages.
 • Het controleren van de staat van uw platte dak.

Laat de benodigde werkzaamheden uitvoeren door een dakreparatie specialist

Laat de benodigde werkzaamheden uitvoeren door een dakreparatie of dakgootspecialist. Wij hebben veel ervaring met reparaties aan daken. We geven u een duidelijk en eerlijk advies over de benodigde werkzaamheden.

 • Persoonlijke communicatie.
 • Gratis vrijblijvende inspectieservice.
 • 24-uurs spoedservice.
 • Reparatie uitgevoerd door vakman.
 • 25 jaar ervaring.

Spoed dakreparatie

Heeft u last van één van bovenstaande problemen? Dan is het hoog tijd om actie te ondernemen. All-Round Dakwerken heeft ruim 25 jaar ervaring als dakdekker en is voor iedere dakreparatie uw specialist.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op korte termijn? Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel: 0418 – 639 115 voor direct contact.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

 • Vogelnesten onder dak

Schoorsteen

Hoogwaardig  schoorsteen onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  dakreparatie specialist

  Wat wij voor u kunnen betekenen

  Over All-Round Dakwerken
  All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.
   

  All-round B.V. specialiseert zich in:

  Dak

  All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

  Werkzaamheden:

  Goten, zink- en loodwerk

  Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

  Werkzaamheden:

  Vogeloverlast

  Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

  Werkzaamheden:

  Schoorstenen

  Bent u op zoek naar een schoorsteenspecialist die uw huis veilig en warm houdt? Een schoorsteen is meer dan alleen een architectonisch kenmerk; het is een essentieel onderdeel van uw huis dat regelmatig onderhoud en expertise vereist. Of het nu gaat om inspecties of reparaties, onze ervaren schoorsteen specialisten staan voor u klaar.

  Schoorsteenlekkage

  Schoorsteenrenovatie

  Schoorsteenreparatie

  Schade & Lekkage

  Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

  Werkzaamheden:

  Gratis bezichtiging

  Direct een prijs en advies op maat

  Wij komen uw situatie graag even bekijken.
  Plan een gratis bezichtiging

  "*" geeft vereiste velden aan

  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hoe kunnen we u helpen?

  All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

  Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

  Lekkage? 24 uur spoedservice:
  (0418) 63 91 15