• 24 uur spoedservice
 • Gratis bezichtiging
 • 20 jaar ervaring in het vak
 • Persoonlijk contact
 • Gediplomeerde vakmannen
 • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Dakreparatie

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Jennifer Koppejan
2 weken geleden
Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Heb ik een dakreparatie nodig?

Een dakreparatie. Heb ik dat wel nodig? Dit zijn vragen die wij geregeld krijgen. Het lastige is dat er geen concreet antwoord op deze vraag te geven is, omdat de situatie per dak verschillend is. Echter, u kunt er bij het registreren van de volgende onderdelen vanuit gaan dat er een dakreparatie nodig is om de schade te herstellen.

 • Lekkage (kringen of vochtige plekken in het plafond)
 • Lekkende dakgoot
 • Scheef liggende, missende of kapotte dakpannen
 • Beschadigd loodwerk

Heeft u last van één van bovenstaande problemen? Dan is het hoog tijd om actie te ondernemen. All-Round Dakwerken heeft ruim 20 jaar ervaring als dakdekker en is voor iedere dakreparatie uw specialist. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 0418 – 639 115 voor direct contact.

Wat kost een dakreparatie?

De kosten van een dakreparatie lopen per reparatie en aannemer flink uiteen. Een eenvoudige reparatie is razendsnel uitgevoerd en brengt over het algemeen geen hoge kosten met zich meer. Daarbij maken wij altijd gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor het gerepareerde onderdeel altijd één van de sterkste onderdelen van uw dak wordt.

Dakservice

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte. Tot de dakinspectie behoren onder andere:

 • Het controleren van de staat van uw dakpannen.
 • Het controleren van de staat van uw dakbeschot en isolatie.
 • Het controleren van de staat van uw schoorsteen.
 • Het controleren van uw dakraam en/of dakkapel.
 • Het controleren van uw lood- en zinkwerken.
 • Het opsporen van eventuele lekkages.
 • Het controleren van de staat van uw platte dak.

Woning kopen? Wanneer u van plan bent een woning te kopen en u wilt op voorhand de staat van het dak controleren, dan kunt u ook van deze dienst gebruikmaken. Hierdoor komt u, na de aankoop van uw woning, niet voor verrassingen en onverwachte kosten te staan.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: