24 uur spoedservice

Gratis bezichtigingen

20 jaar ervaring in het vak

Voorkom extra schade: plan nu uw dakreparatie

Dakreparatie

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Meer informatie
Bekijk alle diensten.
 

Heb ik een dakreparatie nodig?

Dakreparatie EindhovenEen dakreparatie. Heb ik dat wel nodig? Dit zijn vragen die wij geregeld krijgen. Het lastige is dat er geen concreet antwoord op deze vraag te geven is, omdat de situatie per dak verschillend is. Echter, u kunt er bij het registreren van de volgende onderdelen vanuit gaan dat er een dakreparatie nodig is om de schade te herstellen.

  • Lekkage (kringen of vochtige plekken in het plafond)
  • Lekkende dakgoot
  • Scheef liggende, missende of kapotte dakpannen
  • Beschadigd loodwerk

Heeft u last van één van bovenstaande problemen? Dan is het hoog tijd om actie te ondernemen. All-Round Dakwerken heeft ruim 20 jaar ervaring als dakdekker en is voor iedere dakreparatie uw specialist. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 0418 – 639 115 voor direct contact.
 

Wat kost een dakreparatie?

De kosten van een dakreparatie lopen per reparatie en aannemer flink uiteen. Een eenvoudige reparatie is razendsnel uitgevoerd en brengt over het algemeen geen hoge kosten met zich meer. Daarbij maken wij altijd gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor het gerepareerde onderdeel altijd één van de sterkste onderdelen van uw dak wordt.

 

Schoorsteen vegenSchoorsteen voegenSchoorsteenserviceDakbedekking BredaDaklekkage EindhovenDakdekker ArnhemDakreparatie Den BoschDakbedekking TilburgDakdekker Den BoschDaklekkage repareren