• 24 uur spoedservice
 • Gratis bezichtiging
 • 25 jaar ervaring in het vak
 • Persoonlijk contact
 • Gediplomeerde vakmannen
 • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Nokvorsten reparatie en nieuwe nokvorsten plaatsen

Last van een daklekkage en woont u in een wat oudere woning? Dan kan het zo zijn dat de nokvorsten los zitten. In sommige gevallen kunnen we de nokvorsten voor u repareren en in andere gevallen is het plaatsen van nieuwe nokvorsten nodig.

Wat zijn nokvorsten en waar zorgen ze voor?

Nokvorsten brengen de twee gedeelten van een dakpannen dak bij elkaar en zorgen er daarmee voor dat het dak waterdicht is.

Nokvorsten reparatie nodig

Bij wat oudere huizen zijn de nokvorsten vaak vastgemaakt met specie en cement. Dit wordt na verloop van tijd poreus. Hierdoor komen de nokvorsten los te liggen.

Wanneer de nokvorsten niet goed meer vast liggen, maar deze nog wel goed zijn, is een reparatie nodig om ze weer vast te zetten.

Nokvorsten reparatie met kunststof

Bij het opnieuw vastleggen van nokpannen gebruiken we een kant-en-klare, stormvaste dakmortel die blijvend elastisch is; Flexim dakmortel. Dankzij de elasticiteit is het goed bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Dit materiaal zorgt voor een betere hechting tussen de dakpannen en vorsten dan cement.

De dakmortel die wij gebruiken, is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

 • zwart
 • grijs
 • blauw
 • rood
 • lichtbruin
 • donkerbruin (rustiek)
 • groen

Voor nieuwbouw en renovatie

Flexim dakmortel wordt zowel bij nieuwbouw als renovatie gebruikt. In Flexim dakmortel zijn geen schadelijke stoffen als asbest of anderzijds verwerkt. Door toevoeging van superlicht polystyreen (CFK-vrij) is Flexim dakmortel uitermate makkelijk te hanteren op alle daken.

Nieuwe nokvorsten plaatsen

Wanneer de nokvorsten poreus geworden zijn en daardoor voor een lekkage zorgen, dan moeten ze vervangen worden voor nieuwe nokvorsten. 

Waarom kiezen voor All-Round Dakwerken?

 • 24 uur spoedservice
 • Gratis bezichtiging
 • 25 jaar ervaring in het vak
 • Persoonlijk contact
 • Gediplomeerde vakmannen
 • Minimaal 5 jaar garantie

We komen graag bij u langs voor een inspectie

Benieuwd wat een nokvorst reparatie kost of wilt u nieuwe nokvorsten plaatsen? Plan een afspraak met ons in, dan komen we uw situatie bekijken en geven we u een duidelijke prijsopgave voor de (herstel)werkzaamheden.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

Wat klanten over ons schrijven:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: