• 24 uur spoedservice
 • Gratis bezichtiging
 • 25 jaar ervaring in het vak
 • Persoonlijk contact
 • Gediplomeerde vakmannen
 • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Nokvorsten reparatie en nokvorsten plaatsen

Vastleggen nokpannen met kunststof

Flexim is een kant-en-klare, stormvaste dakmortel die blijvend elastisch is. Deze producten zijn ideaal voor het vastleggen van nokpannen met kunststof. Flexim dakmortel is in diverse kleuren leverbaar. Een belangrijk hoofdbestanddeel van Flexim is natuurlijke lijnzaad, al eeuwenlang bekend in de bouw (o.a. lijnoliestopverf).

Voor nieuwbouw en renovatie

Flexim dakmortel wordt zowel bij nieuwbouw als renovatie gebruikt. In Flexim dakmortel zijn geen schadelijke stoffen als asbest of anderzijds verwerkt. Door toevoeging van superlicht polystyreen (CFK-vrij) is Flexim dakmortel uitermate makkelijk te hanteren op alle daken.

 

Toepassingen van Flexim kant-en-klare dakmortel

 • bij nieuwbouw en renovatie
 • vastleggen van nokvorsten
 • gevelpannen en kantpannen
 • chaperonpannen en knikpannen
 • leien en rietvorsten
 • aansluitingen bij dakramen
 • aansluitingen bij schoorstenen
 • golfplaten
 • afdichten van scheuren bij loodaansluitingen en pannen

Uw pannendak perfect waterdicht !

Na een langdurige periode van vorst en dooi lijden de daken met dakpannen die met conventionele cementmortel verwerkt zijn vaak schade waardoor lekkages ontstaan. Flexim dakmortel is bij uitstek geschikt om oude, verweerde en gescheurde cementvorsten te repareren en kan bij temperaturen van -25 °C tot 80 °C Verwerkt worden. De winter en het vaak stormachtige voorjaar vormen geen belemmering mits de ondergrond droog, stof- en vetvrij is waardoor optimale hechting ontstaat.

Milieu en arbo

Flexim dakmortel is vanuit een ecologische gedachte ontwikkeld met als hoofdbestanddeel groene lijnzaadolie. Daarnaast is Flexim gebruiksklaar en licht in gewicht. het product voldoet zodoende aan de Arbo voorschriften en blijft makkelijk te hanteren op alle hellende daken.

 

10 jaar productgarantie

Flexim International B.V. garandeert Flexim dakmortel als afdichtings- en hechtmateriaal gedurende een periode van 10 jaar na aflevering. deze garantie geldt uitsluitend indien de Flexim dakmortel toegepast is als afdichtingsproduct bij dakvorsten (zowel keramisch als beton) met inachtneming van de voorschriften als op de originele verpakking vermeld.

Flexim kant-en-klare betonmortel is uitvoering getest door een onafhankelijk technologisch instituut. Op de meest voorkomende dakpantypen, zoals wij die in Nederland kennen, zijn nietsonziende hecht-, trek- maar bovenal verouderingsproeven losgelaten.
Uit deze proeven bleek zonder meer dat de Flexim dakmortel ook extreme weersomstandigheden met glans doorstaat!

Na de beruchte voorjaarsstormen van 1990 kwam er geen enkele schademelding van betekenis van met Flexim dakmortel behandelde daken binnen. Op andere daken sneuvelden er in totaal zo’n 20 miljoen dakpannen.

Eigenschappen van Flexim kant-en-klare dakmortel

 • kant-en-klaar, dus snel en veilig verwerkbaar
 • voorgesneden en vacuüm verpakt
 • lichtgewicht dus makkelijk in transport
 • blijvend flexibel, vangt daardoor de werking van het dak perfect op
 • direct waterafstotend
 • bij elke temperatuur verwerkbaar

 

Flexim kant-en-klare dakmortel is leverbaar in de volgende kleuren

 • zwart
 • grijs
 • blauw
 • rood
 • lichtbruin
 • donkerbruin (rustiek)
 • groen

Verpakking en verbruik van Flexim kant-en-klare dakmortel

Een verpakking van Flexim kant-en-klare dakmortel bevat 10 losse strips (circa 2 liter),
5 werkhandschoenen en duidelijke gebruiksinformatie. Één verpakking van circa 9 kg Flexim is goed voor 3..5 meter nok, afhankelijk van het profiel van de pannen. In sommige gevallen kunnen de Flexim dakmortel strips in tweeën worden gedeeld: het profiel van de pannen (vlak/hol) is daarbij bepalend. De verpakking heeft dezelfde kleur, dus vergissen is uitgesloten. In de meeste situaties kunt u volstaan met zwart en rood.

 

Meer informatie over Flexim kant-en-klare dakmortel (pdf-bestand)

Download het Flexim kant-en-klare dakmortel productblad

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Wat klanten over ons schrijven:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs

Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: