Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

 

Snelle, vakkundige schoorsteenservice

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice. All-Round Dakwerken biedt een schoorsteenveegservice voor het reinigen van diverse schoorstenen en dakgoten in hele wijken tegen de volgende prijzen:

 

Werkzaamheden Prijs Elk volgend kanaal
Eenmalige rookkanaal reiniging €95,- €95,-
Dak reiniging (per strekkende meter) €7,50

Wat klanten over ons zeggen:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Schoorsteenveegservice

Veilig uw kachel opstoken door zeer belangrijke schoorsteenveegservice van All-Round Dakwerken. Het vegen van een schoorsteen is specialistisch werk waarbij specifieke kennis een vereiste is. All-Round beschikt over gecertificeerde dakwerkers, waardoor u gegarandeerd zonder risico kunt stoken en volledig kunt genieten van een heerlijk warme kachel.

All-Round Dakwerken is niet alleen gespecialiseerd in te schakelen voor diverse vormen van schoorsteenservice. Voor allerhande schoorsteen werkzaamheden aan uw dak bent u bij All-Round aan het juiste adres. Het complete onderhoud van uw dak kunt u direct uitbesteden aan dé specialist. Profiteer van écht vakmanschap en neem direct contact op!

 

Maatwerk schoorsteen service

De uitgebreide schoorsteenservice van All-Round Dakwerken biedt u de mogelijkheid om uw schoorsteen structureel te laten vegen. Dit is een belangrijk onderdeel van uw houtkachel om grote problemen te voorkomen. Ondanks de vele waarschuwingen over het gevaar van een houtkachel bij slecht onderhoud gebeuren er jaarlijks diverse ongelukken of ontstaan er schoorsteenbranden. All-Round Dakwerken beschikt over de benodigde kennis om uw schoorsteen te onderhouden.

 

Plaatsen schoorsteenkappen

Kraaienkap
Ter voorkoming van het nestelen van vogels in de Prijs v.a. E 19,- incl.

Regenkap
Ter voorkoming van regeninslag, vocht en slijtage van de schoorsteen.

Prijs v.a. E 24,- incl. montage.

Ventura Combi
Geschikt voor c.v. en gastoestellen. Beschermt tegen regen en vogels en heeft een veegluik.
Prijs: E 89,- incl. montage.

Ventura Square
Wind
De Ventura Square gebruikt de kracht van de wind rondom de schoorsteen om een positieve opwaartse trek te produceren die er voor zorgt dat rook en gassen uit het kanaal worden getrokken. Dit aërodynamische principe werkt in alle windrichtingen.

Regen
De Ventura Square schoorsteenkap leidt regen weg van het kanaal. Het beschermt uw schoorsteen tegen regeninslag, wat kan leiden tot vuile roetplekken en bevlekte muren. Het biedt ook bescherming wanneer er geen vuur is.
Prijs: v.a. E 189,- incl. montage.

Rotorven
Deze roterende kap bevordert de trek met 50% tot 70% in uw kanaal.
Prijs v.a. E 449,- incl. montage.

Impregneren schoorstenen / muren

De waterdichte oplossing voor muur en schoorsteen!
Kleurloos, waterafstotend en ademend scherm voor niet geschilderde buitenmuren.

Plaatsen van flexibele rookafvoerkanalen

Universele schoorsteenvoering geschikt voor stoken met gas, olie, hout en kolen.

Het rendement van verwarmingsinstallaties is de laatste jaren zeer sterk verbeterd. Dat betekent dat er aanzienlijk minder warmte in de rookgaskanalen verloren gaat. Wel bestaat er meer kans op condensvorming, met als gevolg vlekken op metselwerk van schoorsteenmuren en afbrokkelende vertinlaag. Het antwoord op deze problemen biedt KOPEX. KOPEX schoorsteenvoering verbetert de conditie van het rookkanaal aanzienlijk. De flexibele voering is snel en eenvoudig in het kanaal aan te brengen. KOPEX slangen worden reeds tientallen jaren met succes toegepast in zowel renovatie- als nieuwbouw.

Kopex A/LS/A
Meerlagen systeem voor aardgas en olie. Type HBO 1.Temperatuur tot 425°C. Dit type bestaat uit drie gewikkelde en elkaar overlappende lagen. Te weten: een aluminium binnen- en buitenlaag en een tussenlaag van verlood staal.

Kopex R.V.S.
Geschikt voor hout gestookte open haarden en gas- of olie gestookte kachels. Dit type schoorsteenvoering is vervaardigd uit RVS 316. Te gebruiken voor temperaturen tot 750°C. Van de KOPEX RVS is een TNO rapport B 87-414.

Kopex LISS-INOX
Een meerlagen schoorsteenvoering uit RVS 316. Deze is geschikt voor alle verwarmingstoestellen en heeft een maximale temperatuursgrens van 900°C. Door de volkomen gladde binnenkant treedt er minder weerstand op. Hierdoor ontstaat er minder aanslag en is het rookkanaal eenvoudiger te vegen. Van KOPEX LISS-INOX is TNO rapport B87-294 beschikbaar. Door de specifieke kwaliteit wordt deze voering aanbevolen voor kolen- of hout gestookte kachels en openhaarden.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

 • Vogelnesten onder dak

Schoorsteen

Hoogwaardig  schoorsteen onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Zonnepanelen bij All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en Zonnepanelen.

Het plaatsen van de Zonnepanelen laten we plaatsen door Alfazon.

Zonnepanelen laten plaatsen

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  schoorsteen reparatie service

  Gratis bezichtiging

  Direct een prijs en advies op maat

  Wij komen uw situatie graag even bekijken.
  Plan een gratis bezichtiging

  "*" geeft vereiste velden aan

  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hoe kunnen we u helpen?

  All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

  Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

  Lekkage? 24 uur spoedservice:
  (0418) 63 91 15