Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

 

Waterlekkage opsporen

Heeft u last van een lekkage, maar is de locatie van het lek nog niet gevonden? Lekkages komen voor op de meeste vreemde locaties en zijn geregeld lastig te vinden. Daarnaast kan een lekkage aanzienlijke schade aanrichten, waardoor u tegen flinke onnodige kosten aan kunt lopen.

Bij All-Round Dakwerken hebben wij ruim 25 jaar ervaring met dakwerkzaamheden, waarvan waterlekkages een veel voorkomend probleem is. Met behulp van deze kennis kunnen wij de oorzaak van uw lekkage bijna altijd direct detecteren. Mocht het niet direct lukken om de locatie van de lekkage te bepalen, dan maken wij gebruik van speciale apparatuur om alsnog de oorzaak te bepalen.

Bent u benieuwd wat de kosten zijn bij het repareren van een waterlekkage? Vraag dan een gratis bezichtiging aan. Onze specialisten komen uw lekkage beoordelen om vervolgens een vrijblijvende offerte op te maken. Kies ook voor dé dakspecialist van Brabant en omstreken.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Grote lekkage? Bel voor een spoedreparatie!

Heeft u na een flinke regenbui last van een grote lekkage of is er iets anders voorgevallen, waardoor u last heeft van een flinke daklekkage? Wij begrijpen dat dit een uiterst vervellende situatie is en u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Twijfel niet en maak gebruik van onze spoedservice. Binnen 24 uur zijn uw problemen verholpen en beschikt u weer over een waterdicht onderkomen. Bel direct 0418 – 639 115 en maak een afspraak!

Bespaar met de lekkage verzekering

Bij alle werkzaamheden aan uw dak kunt u All-Round Dakwerken inschakelen. Van schoorsteenreparaties tot dakgoten en van het aanbrengen van dakpannen tot installeren van platte daken, voor ieder aspect van uw dak weten wij een specialist te vinden. Het leveren van de allerhoogste kwaliteit staat hoog in het vaandel en het opsporen van een waterlekkage doen wij daarom ook zeer secuur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste en meest efficiënte oplossing voor uw dak. Daarnaast kunt u bij diverse dakwerkzaamheden gebruik maken van uw verzekering, mits u deze voldoende heeft afgesloten.

Het grote voordeel van een lekkage verzekering is dat alle werkzaamheden omtrent het verhelpen van uw lekkage worden gedekt door uw verzekeringsmaatschappij. Een waterlekkage opsporen en repareren wordt hierdoor eenvoudig en snel afgehandeld. Benieuwd welke verzekering wij aanbevelen? Neem dan contact op en stel uw vraag.

Kortom, heeft u last van een lekkage, maar kunt u de oorzaak niet direct vinden? All-Round Dakwerken staat bij spoed al binnen 24 uur op de stoep om uw lekkage te verhelpen. Informeer naar de mogelijkheden!

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

 • Vogelnesten onder dak

Schoorsteen

Hoogwaardig  schoorsteen onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Zonnepanelen bij All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en Zonnepanelen.

Het plaatsen van de Zonnepanelen laten we plaatsen door Alfazon.

Zonnepanelen laten plaatsen

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Gratis bezichtiging

  Direct een prijs en advies op maat

  Wij komen uw situatie graag even bekijken.
  Plan een gratis bezichtiging

  "*" geeft vereiste velden aan

  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hoe kunnen we u helpen?

  All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

  Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

  Lekkage? 24 uur spoedservice:
  (0418) 63 91 15