Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Dakwerkzaamheden van ons dakdekkersbedrijf

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om uiteenlopende dakwerken en randzaken, zoals waterlekkage opsporen, dakgoot reparaties en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

 • Vogelnesten onder dak

Schoorsteen

Hoogwaardig  schoorsteen onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Dakdekker gezocht voor uiteenlopende dakwerkzaamheden?

Heeft u een dakdekker nodig voor één van de volgende werkzaamheden?

Nieuw dak of reparatie van een dak

Moet uw dak vervangen worden of is er een reparatie nodig? All-Round dakwerken komt snel bij u langs om de schade te bekijken en uw dak te vernieuwen met dakbedekking.

Verhelpen van stormschade

Op stormschade ben je eigenlijk nooit voorbereid. Verschoven dakpannen, kapotte dakgoten en lekkages kunnen het gevolg zijn. All-Round dakwerken biedt u een 24-uurs spoedservice om u snel te kunnen helpen bij stormschade.

Verwijderen van vogelnesten

Last van vogelnesten onder uw dak? Dit kan lekkage, rotting en beschadiging tot gevolg hebben. Schakel ons in om de vogelnesten te verwijderen.

Lekkages aan uw dak of dakraam verhelpen

Is er sprake van een lekkage aan uw dak of dakraam? Dit kan helaas binnen korte tijd veel schade veroorzaken. Wij zijn specialist in het opsporen van lekkages en verhelpen deze ook direct.

Schoorsteenservices

Eens in de zoveel tijd heeft uw schoorsteen onderhoud nodig en moet deze geveegd worden, zodat u de kachel veilig kan blijven gebruiken. Ook bij problemen aan uw schoorsteen, zoals een lekkage helpen wij u verder. Schakel ons ook in voor een schoorsteenrenovatie.

Nokvorsten plaatsen en reparaties

Wij plaatsen nieuwe nokvorsten en repareren deze als ze kapot zijn of lekkages veroorzaken.

Onderhoud en vervanging van dakgoten

Het schoonmaken van dakgoten is een klusje dat eens in de zoveel tijd even moet gebeuren. Ook moeten dakgoten af en toe vervangen worden. Zowel schoonmaak als vervanging behoort tot de diensten van All-Round dakwerken.

Loodwerk aanbrengen

Loodwerk wordt aangebracht om dakgoten te versterken. Het zorgt ervoor dat water gecontroleerd wordt afgevoerd.

All-round B.V. biedt het breedste aanbod in zijn vakgebied

All-Round Dakwerken is zoals u kunt zien breed ingesteld en hierdoor kunt u ons voor alles bellen wat met uw dak te maken heeft. Of het nu gaat om nesten verwijderen onder dakpannen of in dakgoten, dakgoot reparatie of dakbedekking aanbrengen, wij helpen u verder.

Een betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden

Vele tevreden klanten vertellen u graag waarom All-Round Dakwerken het beste dakdekkersbedrijf is. Wij hebben kwaliteit, service en snelheid hoog in het vaandel staan. Wij begrijpen dat u snel en goed geholpen wilt worden als er problemen met uw dak zijn.

Onze voordelen voor u:

 • 25 jaar ervaring.
 • Minimaal 5 garantie.
 • Beschikbaar voor spoedklussen.
 • Persoonlijk contact.
 • Gediplomeerde vakmannen.

Wij voeren dakwerkzaamheden uit met de beste materialen

Wij maken bij het dakbedekking aanbrengen gebruik van de meest vooraanstaande merken wat betreft materiaal, zodat u er langdurig plezier van heeft. Eventueel kunnen wij onze dakwerken verder uitbreiden met het aanbrengen van isolatie. Voor meer over isolatie en dakisolatie prijzen kunt u contact met ons opnemen. Maar natuurlijk ook als u wilt weten wat een nieuw dak kost of als u een andere vraag wilt stellen.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Wat klanten over ons schrijven:

  Randy Damen

  Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

  Jennifer Koppejan

  Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
  Evelien van der Sluijs
  een maand geleden
  Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

  Gratis bezichtiging

  Direct een prijs en advies op maat

  Wij komen uw situatie graag even bekijken.
  Plan een gratis bezichtiging

  "*" geeft vereiste velden aan

  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hoe kunnen we u helpen?

  All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

  Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

  Lekkage? 24 uur spoedservice:
  (0418) 63 91 15