24 uur spoedservice

Gratis bezichtigingen

20 jaar ervaring in het vak

De werkzaamheden van All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals waterlekkage opsporen, dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

 

All-Round Dakwerken is in te schakelen voor:

All-Round Dakwerken is zoals u kunt zien breed ingesteld en hierdoor kunt u ons voor alles bellen wat met uw dak te maken heeft. Of het nu gaat om nesten verwijderen onder dakpannen of in dakgoten, dakgoot reparatie of dakbedekking aanbrengen, wij helpen u verder. Neemt u nu direct contact op en wij bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen
 
Wij vinden het belangrijk dat u goed weet wat u van ons kan verwachten en daarom presenteren wij op deze website veel foto’s en video’s van ons werk. Hiermee krijgt u een goed beeld van onze werkzaamheden en u zult zien dat wij altijd zeer secuur en zorgvuldig te werk gaan.

Wij maken bij het dakbedekking aanbrengen gebruik van de meest vooraanstaande merken wat betreft materiaal, zodat u er langdurig plezier van heeft. Eventueel kunnen wij onze dakwerken verder uitbreiden met het aanbrengen van isolatie. Voor meer over isolatie en dakisolatie prijzen kunt u contact met ons opnemen. Ook als u wilt weten wat een nieuw dak kost.
 

 

Specialist in platte daken

Als specialist platte daken kunnen wij voor u diverse maatoplossingen bedenken en toepassen. Denk dan zoal aan Bitumen dakbedekking, waarbij u de beste kwaliteit krijgt dankzij het APP dakleer leggen, dat voor een optimale bescherming zorgt. Dakbedekking aanbrengen hoeft geen al te kostbare zaak te zijn en daarvoor moet u bij All-Round Dakwerken zijn.
 

Specialist in pannendaken

Ook zijn wij zeer ervaren in het aanbrengen van pannendaken en het vastleggen van nokpannen met kunststof. Hierbij gebruiken wij het beste materiaal dat er op de markt verkrijgbaar is, Flexim dakmortel. Wij kunnen voor u het gehele pannendak vervangen, maar ook uw huidige pannendak nalopen en waar nodig verbeteren.

 

Wij verzorgen al uw schoorsteenwerken

All-Round Dakwerken is tevens gespecialiseerd in schoorsteenwerken. Wij zijn tevens gecertificeerd schoorsteenbouwer en onze werkzaamheden zijn hieromtrent zeer divers. Van het plaatsen van nieuwe schoorstenen tot schoorsteenrenovatie en het repareren van schoorstenen. Voor meer informatie over onze schoorsteenwerken kunt u hier terecht.