• 24 uur spoedservice
  • Gratis bezichtiging
  • 20 jaar ervaring in het vak
  • Persoonlijk contact
  • Gediplomeerde vakmannen
  • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Dakdekker Tilburg

Heeft u een goede en ervaren dakdekker nodig dan hoeft u niet meer verder te zoeken, All-Round is een ervaren Dakdekker in Tilburg, met meer dan 20 jaar ervaring en gecertificeerde werknemers kunnen wij u zeker van dienst zijn. In de regio Tilburg, maar ook daarbuiten, zijn wij onze klanten al jarenlang en naar volle tevredenheid van dienst. De beste dakdekkers van Tilburg vind je bij All-Round. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten klussen, daarnaast komen wij gratis langs voor een bezichtiging.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Jennifer Koppejan
2 weken geleden
Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Gecertificeerde Dakdekker Tilburg

Bij All-Round zijn enkel gecertificeerde dakdekkers in dienst, onze werknemers behoren tot de beste dakdekkers van de regio. Als u op zoek bent naar een goede dakdekker in Tilburg dan helpen wij u graag verder, naast de reguliere klussen zijn wij ook beschikbaar voor spoedklussen. Dus als u stormschade heeft of een lekkage bel ons dan direct, binnen 24 uur komen wij langs. Naast het maken van dakbedekking kunnen wij u ook helpen met het verhelpen van lekkages, dakgoten en schoorstenen.

Wij zijn een ervaren Schoorsteenveger Tilburg

Als uw schoorsteen geveegd moet worden dan doet u dat uiteraard liever niet zelf, laat het uitoeren door een ervaren schorsteenveger. Naast eenmalig onderhoud aan uw schoorsteen kunt u bij ons ook terecht voor onderhoudscontracten voor schoorsteen vegen. Benieuwd naar de opties, bekijk dan snel onze vaste lage prijzen. Maak direct een afspraak en laat uw schoorsteen snel en professioneel vegen.

Meer dan 20 jaar in het vak!

Wij zoeken altijd de perfecte oplossing voor uw probleem, met meer dan 20 jaar ervaring kunt u er van uit gaan dat wij snel en adequaat lekkages of schades kunnen vinden en oplossen. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook inschakelen voor het restaureren en vernieuwen van uw dak. In overleg met u bepalen welke optie het beste bij uw wensen en eisen past. Neem snel contact op dan komen wij graag langs voor een gratis en vrijblijvende bezichtiging.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: