• 24 uur spoedservice
  • Gratis bezichtiging
  • 20 jaar ervaring in het vak
  • Persoonlijk contact
  • Gediplomeerde vakmannen
  • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Dakspecialist Brabant

U bent van plan uw dak te laten verbouwen door een dakspecialist in Brabant. Wellicht een nieuw pannendak aanleggen, of misschien wel een dakraam? Wat u ook wilt, All-Round Dakwerken is uw dakspecialist. Brabant is onze thuishaven, maar ook in andere provincies gaan wij graag voor u aan de slag. All-Round Dakwerken biedt u verschillende voordelen. Allereerst profiteert u van onze uiterst snelle service. Bij All-Round  verstrekken wij direct advies en wordt de klus altijd snel geklaard. Bovendien is All-Round Dakwerken door haar brede kennis en jaren ervaring in staat om de hoogste kwaliteit te leveren. Zo komt er bij het aanleggen van een nieuw pannendak meer kijken dan je in eerste instantie zou verwachten. Heeft u al nagedacht over de gevolgen voor uw stucwerk? Of uw plafonds? All-Round heeft over al deze aspecten nagedacht en geeft u graag vrijblijvend advies.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Jennifer Koppejan
2 weken geleden
Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Nieuw pannendak laten aanleggen

Overweegt u om een nieuw pannendak te laten aanleggen? Dan bent u bij All-Round Dakwerken aan het juiste adres. De service van All-Round Dakwerken is namelijk uniek. Door onze ‘All-Round’ kennis van alles omtrent daken, kunnen wij u namelijk optimaal van dienst zijn. Heeft u een dakkapel of schoorsteen? Daar kunnen wij uitstekend mee omgaan. Wilt u uw nieuwe pannendak uitbreiden met extra isolatie? Ook dan zijn wij uw expert. Waar u ook mee zit, All-Round Dakwerken kan u van optimaal advies voorzien en daardoor uniek maatwerk leveren. Bovendien werkt All-Round Dakwerken uitsluitend met hoogwaardige materialen, waardoor u er zeker van kan zijn dat uw nieuwe pannendak nog vele jaren meegaat.

Kortom, bent u op zoek naar een expert die voor u een nieuw pannendak op maat kan aanleggen? Vraag dan een geheel gratis advies aan via het formulier rechts. Wij komen kosteloos bij u langs om uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Ook kunt u voor al uw vragen natuurlijk contact met ons opnemen.

Betrouwbare dakdekker

Dat All-Round Dakwerken dé dakspecialist van Brabant is, kunnen 20 jaar aan tevreden klanten u vertellen. Bovendien heeft All-Round Dakwerken op Werkspot.nl, het platform waarop particulieren en bedrijven uit de bouwsector elkaar ontmoeten, een gemiddelde beoordeling van 9.1 op basis van meer dan 300 referenties. Bij All-Round Dakwerken staan kwaliteit, service en snelheid voorop en dat willen wij u graag laten zien. Interesse om meer te weten? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande of maak een afspraak voor een geheel gratis advies.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: