• 24 uur spoedservice
 • Gratis bezichtiging
 • 25 jaar ervaring in het vak
 • Persoonlijk contact
 • Gediplomeerde vakmannen
 • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Dakspecialist Brabant voor alle dakwerkzaamheden

Bent u woonachtig in Brabant en heeft u een dakspecialist nodig? Bijvoorbeeld voor het aanleggen van een nieuw dak of voor het verhelpen van een lekkage? Wat uw wensen ook zijn, All-Round Dakwerken is uw dakspecialist in Brabant. Wij bieden u verschillende voordelen. Allereerst profiteert u van onze uiterst snelle service. U krijgt direct advies en de klus wordt altijd snel geklaard. Bovendien is All-Round Dakwerken door haar brede kennis en jaren ervaring in staat om de hoogste kwaliteit te leveren. Uw wensen staan voorop, wij denken met u mee en geven u graag vrijblijvend advies.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Wij zijn uw dakspecialist in Brabant voor de volgende werkzaamheden

Dakbedekking aanbrengen of repareren

Nieuw pannendak nodig of bitumen dakbedekking aanleggen? Wij hebben ook veel ervaring met het vernieuwen of repareren van dakbedekking.

Lekkages aan uw dak of dakraam repareren

Heeft u een lekkage aan uw dak of dakraam? Dit kan heel vervelend zijn en grote schade aanrichten, ook binnen. Daarom is het belangrijk dat een lekkage snel en goed verholpen wordt door een specialist. Doordat wij veel expertise hebben op het gebied van lekkages opsporen, sporen we de lekkage snel op en verhelpen hem direct.

Stormschade verhelpen

Een storm kan binnen korte tijd veel schade veroorzaken aan uw dak. De dakpannen verschuiven, dakgoten die kapot gaan of plotselinge lekkages. Daar zit niemand op te wachten. Belt u All-Round dan bent u snel geholpen. Met onze 24-uurs spoedservice helpen wij u zeer snel van uw stormschade af.

Alle soorten schoorsteenservice

Eens in de zoveel tijd heeft uw schoorsteen onderhoud nodig en moet deze geveegd worden, zodat u veilig gebruik kan blijven maken van uw kachel. Ook bij problemen aan uw schoorsteen, zoals een lekkage helpen wij u verder. Schakel ons ook in voor een schoorsteenrenovatie.

Werkzaamheden aan nokvorsten

Wij plaatsen nieuwe nokvorsten en repareren deze als ze kapot zijn of lekkages veroorzaken.

Dakgoten onderhoud en vervanging

Dakgoten schoonmaken is een klusje dat bijgehouden moet worden. Ook moeten dakgoten eens in de zoveel tijd vervangen worden. Deze volledige vervanging kan ook uitgevoerd worden door All-Round dakwerken.

Loodwerk

Met loodwerk kan je dakgoten versterken. Het zorgt ervoor dat water gecontroleerd wordt afgevoerd.

Vogelnesten verwijderen

Heeft u last van vogelnesten onder het dak? Dit probleem moet snel verholpen worden, omdat het anders lekkage, rotting en beschadiging tot gevolg kan hebben.

Voor al deze werkzaamheden bent u bij ons dakdekkersbedrijf aan het juiste adres. De service van All-Round Dakwerken is uniek. Door onze ‘All-Round’ kennis van alles omtrent daken, kunnen wij u namelijk optimaal van dienst zijn. Heeft u een dakkapel of schoorsteen? Daar kunnen wij uitstekend mee omgaan. Wilt u uw nieuwe pannendak uitbreiden met extra isolatie? Ook dan zijn wij uw expert. Waar u ook mee zit, ons dakdekkersbedrijf kan u van optimaal advies voorzien en daardoor uniek maatwerk leveren. Bovendien werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen, waardoor u er zeker van kan zijn dat uw nieuwe, gerepareerde of gerenoveerde dak nog vele jaren meegaat.

Wilt u advies? Vul het offerteformulier in. Wij komen kosteloos bij u langs om uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Ook kunt u voor al uw vragen natuurlijk contact met ons opnemen; telefonisch of via het formulier.

Een betrouwbare dakspecialist in Brabant

Vraagt u zich af waarom All-Round Dakwerken dé dakspecialist van Brabant is? Dat kunnen 25 jaar aan tevreden klanten u vertellen. Kwaliteit, service en snelheid staan voorop en dat willen wij u graag laten zien. Interesse om meer te weten? Neemt u dan contact met ons op of maak een afspraak voor een geheel gratis advies.

All-round dakwerken:

 • is beschikbaar voor spoedklussen
 • heeft 25 jaar ervaring
 • stuurt een gediplomeerde vakman bij u langs
 • vindt persoonlijk contact belangrijk
 • biedt u minimaal 5 garantie

Wij zijn werkzaam in Brabant en omgeving

Woont u in één van de onderstaande plaatsen?

…of in een andere plaats in of rondom Brabant? Dan komen we u graag helpen.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: