• 24 uur spoedservice
  • Gratis bezichtiging
  • 25 jaar ervaring in het vak
  • Persoonlijk contact
  • Gediplomeerde vakmannen
  • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Dakdekker Nijmegen

Als u op zoek bent naar een ervaren en goede dakdekker in Nijmegen en omstreken dan bent u bij All-Round Dakwerken aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en zijn een begrip in de regio en daarbuiten. Niet voor niets heten wij All-Round, wij zijn inzetbaar voor alle soorten werkzaamheden aan uw dak. Met onze jarenlange ervaring hebben wij alles al een keer voorbij zien komen. Onze vakmannen leveren enkel kwaliteit, neem dit niet van ons aan maar lees ook vooral onze klantervaringen. Voor alle projecten aan uw dak en dakgoten, kunt u bij ons terecht wij zijn voor u de juiste dakdekker Nijmegen.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Gecertificeerde Dakdekker Nijmegen

Bij All-Round werken alleen gecertificeerde dakdekkers, zij behoren tot de beste dakdekkers van de regio. Voor zowel dakbedekking Nijmegen als dakpannen Nijmegen kunt u bij het beste dakdekkersbedrijf Nijmegen terecht. Uiteraard zijn wij niet alleen in Nijmegen werkzaam maar ook in de regio daarbuiten. Onze professionele dakdekkers repareren uw dakgoot, brengen nieuwe dakbedekking aan of sporen uw daklekkage snel op. Naast reparatie van uw daken kunt u ook terecht bij de All-Round dakdekker Nijmegen voor renovatie of een nieuw dak.

Op zoek naar een Schoorsteenveger in Nijmegen?

Ook als u op zoek bent naar een schoorsteenveger in Nijmegen dan kunnen wij u verder helpen, u kunt bij ons gemakkelijk eenmalig onderhoud laten doen aan uw schoorsteenkanaal of een schoorsteenveegabonnement afsluiten zodat wij periodiek uw schoorsteen komen vegen en controleren. De keuze is geheel aan u. Benieuwd naar de opties? Bekijk de prijzen voor schoorsteen vegen en maak direct een afspraak

Meer dan 25 jaar in het vak!

Wij streven naar het vinden van de perfecte oplossing voor uw probleem, met onze jarenlange ervaring zijn wij uitermate kundig in het herkennen en oplossen van allerlei soorten problemen. Om een goede offerte uit te brengen komen we graag langs voor een gratis bezichtiging. Heeft u een spoedklus? Neem dan snel contact op met ons wij kunnen binnen 24 uur langskomen!

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: