Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Op zoek naar een dakdekker in Wageningen?

Direct een dakdekker in Wageningen nodig?

Tel. nr: 0418 – 63 91 15

Whatsapp: 06-51 25 86 03

Bent u op zoek naar een dakdekker in Wageningen die dakwerkzaamheden netjes en snel uitvoert en kwaliteit levert? Wij heten niet voor niets All-Round. Wij zijn inzetbaar voor alle soorten werkzaamheden aan uw dak en hebben tientallen jaren ervaring. Onze vakmannen leveren topkwaliteit. Dat kunt u terugzien aan de positieve reviews van onze klanten.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in oflees verder.

Wat klanten in Wageningen over onze dakdekkers zeggen:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Gecertificeerde dakdekkers in Wageningen

All-Round behoort tot de beste gecertificeerde dakdekkers van Wageningen en omgeving. Zowel voor een dakreparatie in Gelderland, Noord-Brabant of elders in Nederland gaan wij graag voor u aan de slag. All-Round werkt enkel met gecertificeerde dakdekkers, welke worden in gezet voor randzaken als het lokaliseren van een lekkage en repareren van een dakgoot tot het bouwen van een nieuwe schoorsteen en het aanbrengen van dakbedekkingen. Mede door de veelzijdigheid en flexibiliteit behoort All-Round tot de meest gespecialiseerde dakdekkers van Wageningen en door de vele jaren ervaring ook tot de meest ervaren dakdekkers van Wageningen en omgeving. Al onze dakspecialisten zetten zich graag op korte termijn in om uw dak te bouwen, repareren of renoveren.

Onze dakwerkzaamheden in Wageningen

Hoogwaardige dakbedekking en dakreparaties

Als dé dakspecialist in dakbedekking in Wageningen en de wijde omgeving, legt All-Round Dakwerken de nadruk op hoogwaardige bitumen dakbedekking, verrijkt met APP voor een verlengde levensduur en verbeterde bescherming tegen UV-straling. Ons ervaren team van dakdekkers excelleert in het aanleggen van nieuwe pannendaken en het uitvoeren van reparaties aan zowel platte als hellende daken. Ons doel is altijd het vinden van de meest voordelige oplossing voor onze klanten, waarbij elk project met de grootst mogelijke zorg en de hoogste kwaliteit materialen door onze dakdekkers wordt voltooid. We luisteren nauw naar uw specifieke wensen en behoeften om een op maat gemaakte oplossing te bieden die aan al uw eisen voldoet.

Snel herstel  bij stormschade in Wageningen

In Wageningen en de omliggende gebieden zijn we uw eerste aanspreekpunt na stormschade aan uw dak. Onze snelle en efficiënte herstelservice begint met een zorgvuldige evaluatie door onze dakdekkers om de omvang van de schade te bepalen. Vervolgens gaan we aan de slag met duurzame reparaties, gebruikmakend van de beste materialen op de markt, om de weerbaarheid van uw dak tegen toekomstige stormen te versterken. Onze dakdekkers begrijpen de urgentie en streven ernaar uw dak zo snel mogelijk te herstellen naar zijn oorspronkelijke staat, of zelfs beter.

Heeft een storm uw dak beschadigd? Dakdekkersbedrijf All-Round Dakwerken staat voor u klaar in Wageningen en omgeving met snelle en efficiënte herstelservices.

Professionele oplossingen bij daklekkage

Waterlekken vormen een ernstige bedreiging voor zowel de structuur als het interieur van uw eigendom. Ons team van dakdekkers in Wageningen is gespecialiseerd in het snel opsporen en repareren van lekkages, met een focus op zowel de directe symptomen als de onderliggende oorzaken. Ons dakdekkersbedrijf implementeert geavanceerde lekdetectietechnologieën en reparatiemethoden om uw dak duurzaam waterdicht te maken, waardoor toekomstige lekkages worden voorkomen en uw huis of bedrijfspand in Oss wordt beschermd tegen verdere schade. Onze lekdetectie- en reparatiediensten.

Dakpannen vervangen in Wageningen

Beschadigde of verouderde dakpannen kunnen de esthetiek en functionaliteit van uw dak aantasten. Bij dakdekkersbedrijf All-Round Dakwerken bieden we een uitgebreide service voor het vervangen en vernieuwen van dakpannen, waarbij we een breed scala aan materialen en kleuren aanbieden om perfect aan te sluiten bij uw bestaande dak. Onze ervaren dakdekkers in Wageningen en omgeving zorgen voor een naadloze integratie van nieuwe dakpannen, met aandacht voor detail en vakmanschap, om de uitstraling en duurzaamheid van uw dak te verbeteren.

Beschadigde of verouderde dakpannen? Dakspecialist All-round Dakwerken vervangt en vernieuwt dakpannen met precisie.

Dakisolatie voor energiebesparing

Een goed geïsoleerd dak speelt een cruciale rol in het behoud van warmte binnen uw woning en kan significant bijdragen aan het verlagen van uw energierekening. In Wageningen en de omliggende gebieden biedt ons dakdekkersbedrijf professionele dakisolatiediensten, waarbij we enkel gebruikmaken van hoogwaardige materialen om de energie-efficiëntie van uw huis te maximaliseren. Met een focus op duurzaamheid en effectiviteit, zorgen we voor een deskundige installatie die uw wooncomfort verhoogt en uw energiekosten verlaagt. Vertrouw op dakdekkersbedrijf All-Round Dakwerken voor een energie-efficiënte oplossing die is afgestemd op de specifieke behoeften van uw woning in Wageningen en omgeving.

Onze ervaren dakwerkspecialisten zijn gespecialiseerd in zowel het isoleren van nieuwe daken als het verbeteren van de isolatie van bestaande daken.

Nokvorst reparatie en vervanging

De nokvorst, als cruciaal onderdeel voor de integriteit van uw dak, vereist gespecialiseerde zorg en aandacht. Ons dakdekkersbedrijf biedt in Wageningen en omgeving, gespecialiseerde services voor het repareren en vervangen van nokvorsten, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige materialen en technieken om een duurzame bescherming tegen waterinfiltratie te bieden. Onze ervaren dakdekkers voeren grondige inspecties uit om de staat van uw nokvorsten te beoordelen en de beste oplossing voor uw dak te implementeren.

Bij Dakdekkersbedrijf All-Round Dakwerken bieden we gespecialiseerde nokvorstreparaties in Wageningen en omgeving.

Dakgoot repareren of vervangen in Wageningen

Functionerende dakgoten zijn essentieel voor de afvoer van regenwater en het voorkomen van waterschade. Onze dakwerkspecialisten bieden in Wageningen en omgeving een complete service voor het onderhouden, repareren en vervangen van dakgoten. We adviseren regelmatige controles en onderhoud om uw dakgoten in optimale staat te houden, waardoor toekomstige problemen worden voorkomen. Onze dakwerkservice omvat ook spoedreparaties om onmiddellijke problemen aan te pakken, waardoor de levensduur van uw dakgoten wordt verlengd en uw eigendom wordt beschermd.

All-Round Dakwerken: Dé dakspecialist in onderhouden, repareren en vervangen van dakgoten.

Loodwerk vervangen door ervaren dakdekkers

Bij All-RoundDakwerken, erkend als het vooraanstaande dakdekkersbedrijf in Wageningen en omstreken, hebben we ons gespecialiseerd in het essentiële loodwerk dat cruciaal is voor de waterdichtheid van uw dak. Onze geavanceerde technieken, waaronder het gebruik van materialen met een butyl kleeflaag en een polyester coating, zijn speciaal ontworpen om oxidatie tegen te gaan en een superieure hechting te verzekeren. Dit maakt ons loodwerk ideaal voor toepassingen op dakkapellen, dakramen, en bij gootrenovaties. We zijn trots op ons vakbekwame team van dakdekkers dat niet alleen kwaliteit en duurzaamheid levert, maar u ook een garantie van 10 jaar biedt op al ons loodwerk. Deze garantie is uw zekerheid voor langdurige bescherming en uitmuntende kwaliteit.

All-Round Dakwerken uw dakspecialist in het aanbrengen en repareren van loodwerk.

Dakkapelbekleding met Trespa

In de regio Wageningen en de omringende gebieden is All-Round Dakwerken ook uw vertrouwde dakexpert voor het leveren en plaatsen van Trespa dakkapelbekleding. Deze service is de perfecte keuze voor huiseigenaren die waarde hechten aan zowel esthetische aantrekkingskracht als functionele duurzaamheid. Onze Trespa bekleding voor dakkapellen kenmerkt zich door een stijlvol design dat naadloos aansluit bij de praktische voordelen zoals weerstand tegen weersinvloeden en eenvoudig onderhoud.

Vernieuw de uitstraling van uw dakkapel met duurzame Trespa bekleding.

Effectieve bestrijding vogeloverlast

Vogeloverlast is een veelvoorkomend probleem dat aanzienlijke schade aan daken kan veroorzaken. Wij zijn als gecertificeerd dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het bieden van effectieve en diervriendelijke oplossingen voor het beheersen van vogeloverlast. Wij maken gebruik van geavanceerde vogelwerende systemen en preventieve maatregelen om uw dak te beschermen tegen schade door vogelnesten en andere vormen van overlast. Onze methodes zijn gericht op het bieden van een langdurige oplossing, waarbij de veiligheid en het welzijn van de vogels gewaarborgd blijven. Vertrouw op onze expertise om uw dak in Wageningen en omstreken te vrijwaren van vogeloverlast, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een diervriendelijke benadering.

Neem tijdig de juiste maatregelen ter voorkoming van vogeloverlast.

Schoorsteen repareren of renoveren in Wageningen

Onze dakdekkers zijn echte vakmensen. Ze zijn uitgerust met de kennis en gereedschappen om elk probleem, van lekkages tot aan complete schoorsteenrenovaties, vakkundig aan te pakken. Veiligheid en efficiëntie staan bij ons dakdekkersbedrijf voorop; we zorgen ervoor dat uw schoorsteen optimaal functioneert en bijdraagt aan de veiligheid van uw woning. Of u nu te maken heeft met urgente reparaties of de behoefte aan een grondige renovatie, Als allround dakdekkersbedrijf zijn we uw betrouwbare partner in Wageningen en omstreken.

All-Round Dakwerken levert gespecialiseerde schoorsteendiensten in de regio Wageningen, waarbij we ons richten op onderhoud, reparatie, en de volledige renovatie van schoorstenen.

Waarom kiezen voor All-Round Dakwerken in Wageningen?

 • Ervaring en vakmanschap: Meer dan 25 jaar ervaring in dakwerkzaamheden.
 • Lokale expertise: Diepgaande kennis van de specifieke uitdagingen.
 • Kwaliteitsgarantie: Wij werken alleen met de beste materialen en bieden uitgebreide garanties van 5 tot 10 jaar.
 • 24/7 Beschikbaarheid: Voor noodgevallen zijn we dag en nacht bereikbaar.

Neem vandaag nog contact op!

Heeft u dakwerkzaamheden nodig in Wageningen? Wacht niet langer en neem contact op met dakspecialist All-Round Dakwerken voor een vrijblijvende inspectie en offerte. Bescherm uw woning met de expertise van dakdekkersbedrijf All-Round Dakwerken.

Wij streven er naar om u een oplossing te bieden waardoor u jarenlang plezier heeft van een prachtig dak en uw huis of bedrijf verzekerd is van goede isolatie. Voor een indicatie van de kosten van dakreparaties, renovaties en nieuwe daken zijn wij telefonisch bereikbaar en kunt u contact opnemen via het contactformulier. Bent u direct op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Wageningen of elders in Nederland? All-Round Dakwerken gaat graag op zorgvuldige wijze voor u aan de slag.

 

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

 • Vogelnesten onder dak

Schoorsteen

Hoogwaardig  schoorsteen onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Wat wij voor u kunnen betekenen

  Over All-Round Dakwerken
  All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.
   

  All-round B.V. specialiseert zich in:

  Dak

  All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

  Werkzaamheden:

  Goten, zink- en loodwerk

  Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

  Werkzaamheden:

  Vogeloverlast

  Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

  Werkzaamheden:

  Schoorstenen

  Bent u op zoek naar een schoorsteenspecialist die uw huis veilig en warm houdt? Een schoorsteen is meer dan alleen een architectonisch kenmerk; het is een essentieel onderdeel van uw huis dat regelmatig onderhoud en expertise vereist. Of het nu gaat om inspecties of reparaties, onze ervaren schoorsteen specialisten staan voor u klaar.

  Schoorsteenlekkage

  Schoorsteenrenovatie

  Schoorsteenreparatie

  Schade & Lekkage

  Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

  Werkzaamheden:

  Gratis bezichtiging

  Direct een prijs en advies op maat

  Wij komen uw situatie graag even bekijken.
  Plan een gratis bezichtiging

  "*" geeft vereiste velden aan

  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hoe kunnen we u helpen?

  All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

  Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

  Lekkage? 24 uur spoedservice:
  (0418) 63 91 15