• 24 uur spoedservice
  • Gratis bezichtiging
  • 20 jaar ervaring in het vak
  • Persoonlijk contact
  • Gediplomeerde vakmannen
  • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Dakbedekking Brabant: van reparatie tot nieuw 

Het aanleggen van dakbedekking in Brabant is een klus die, mits dit meteen goed wordt uitgevoerd, wellicht goedkoper is dan u nu denkt. Daarvoor heeft u wel een partner nodig die samen met u op zoek gaat naar de meest voordelige oplossing in uw situatie. En dat is precies wat u mag verwachten van Allround Dakservice!

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Jennifer Koppejan
2 weken geleden
Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Allround Dakservice is breed inzetbaar voor dakbedekking in Brabant

Wanneer u een nieuw dak nodig heeft voor uw woning, dan is het fijn als het bedrijf dat u daarvoor inschakelt van meerdere markten thuis is op het gebied van dakbedekking in Brabant. Allround Dakservice is in te schakelen voor het vernieuwen van uw dakpannen, maar ook voor bitumendakbedekking en zelfs voor de isolatie van uw dak heeft u slechts een telefoonnummer nodig! Het is daarom aan te raden om contact op te nemen en uw behoeften kenbaar te maken. Lekt uw dak? Of tocht het erg in huis? Heeft u gemerkt dat er dakpannen los zitten? Op basis van uw situatie wordt er met u meegedacht voor de beste, en meest voordelige oplossing!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

Een reparatie aan uw dakbedekking in Brabant is een ingreep die u liever sneller dan later uit laat voeren. Neem daarom contact op met Allround Dakservice voor een vrijblijvende afspraak. Dan kunt u uw behoeften kenbaar maken en, samen met een specialist, een plan van aanpak opstellen. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer (0418) 63 91 15.

Voor meer informatie over APP dakleer leggen, werkzaamheden, Bitumen dakbedekking en onze ervaring als specialist platte daken kunt u contact met ons opnemen. Ook als u wilt weten wat een nieuw dak kost, wat dakisolatie prijzen zijn en meer. Wij staan u graag te woord.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: