24 uur spoedservice

Gratis bezichtigingen

20 jaar ervaring in het vak

Dakwerkzaamheden Tilburg

 

Schoorsteenveger Tilburg

Schoorsteenveger TilburgDe werkzaamheden betreft schoorstenen zijn zeer divers. Uw schoorsteenveger Tilburg verzorgt specialistisch werk waardoor u altijd op een veilige manier gebruik kan blijven maken van uw kachel en schoorsteen. Met de schoorsteenservice zorgen onze specialisten ervoor dat uw schoorsteen altijd goed onderhouden is. De schoorsteenveger Tilburg verzorgt hoogwaardig onderhoud en spoedige reparaties. Zo kunt u altijd weer op korte termijn gebruik maken van uw kachel. Door goed onderhoud uit te laten voeren voorkomt u schoorsteenbranden en is de kans op koolstofmonoxide vergiftiging minimaal.
 
De service van All-Round Dakwerken

  • 24 uur spoedservice
  • Gratis bezichtigingen
  • 20 jaar ervaring in het vak

Benieuwd welke dakwerkzaamheden wij voor u kunnen uitvoeren in en rond Tilburg? Laat een bericht achter via het contactformulier en wij nemen contact met u op. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Neem Contact Op Offerte Aanvragen

 

All-Round Dakwerken is een gecertificeerd schoorsteenbouwer. Wij verzorgen bijvoorbeeld het aanleggen van rookkanalen of het vegen van de schoorsteen. Laat uw schoorsteen professioneel onder handen nemen door de schoorsteenveger Tilburg en voorkom problemen.

Wij zijn van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken. Denk hierbij aan waterlekkages, reparatie van dakgoten en meer. Uw dakdekker Tilburg vindt u bijvoorbeeld ook bij ons. Lees hier meer over de verschillende werkzaamheden.
 

De Beste Dakdekker Tilburg

Als gecertificeerde dakdekker Tilburg kunnen wij u altijd helpen bij een probleem aan uw dak. Zo zijn wij in te schakelen voor een enorme diversiteit aan dakwerkzaamheden. De dakdekker Tilburg verzorgt bijvoorbeeld ook het aanbrengen van de dakbedekking. Afhankelijk van het soort dak kunnen wij u ook helpen bij de isolatie van uw dak. Onze dakdekker is specialist in het aanbrengen van dakbedekking op platte daken. Ook het onderhoud en leggen van nieuwe pannendaken behoort tot onze service. Onze specialisten verzorgen graag de uitvoering en vernieuwen ook oude of kapotte dakpannen.

 

Lekkages En Spoedservice

Wanneer u een lekkage heeft is het altijd belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen om verdere schade te voorkomen. All-Round Dakwerken is expert in het opsporen van lekkages. De oorzaak kan bij verschillende punten liggen. Een lekkage kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een verouderde dakbedekking. De dakdekker Tilburg brengt op specialistische wijze een nieuwe dakbedekking aan.

Maak gebruik van de 24 uur spoedservice, bel direct: 0418-639115

 

Schoorsteen Service

Schoorsteenservice All-Round DakwerkenDe schoorsteenservice van All-Round Dakwerken zorgt ervoor dat u altijd veilig uw kachel kunt opstoken. Onze schoorsteenveger Tilburg verzorgt voor u divers onderhoud aan de schoorsteen. Denk hierbij aan reparaties, het plaatsen van schoorsteenkappen, opknappen van schoorsteenpijpen en sierpijpen en de renovatie van schoorstenen. Zo kan onze schoorsteenveger in Tilburg de schoorsteen uitbikken, een vernieuwde rollaag aanbrengen en uw schoorsteen voorzien van loodwerk. Wat kan de schoorsteenveger Tilburg voor u doen? Lees het hier.
 
 
 

All-Round Dakwerken: Uw Specialist In Tilburg

Zoals u leest zijn onze specialisten inzetbaar bij tal van werkzaamheden aan uw dak. Wij bieden u altijd een efficiënte en flexibele werkwijze en maken gebruik van kwalitatieve materialen. Met de gratis bezichtiging komen wij bij u langs om uw situatie te bekijken zo krijgt u altijd een advies op maat.

 

Inspectie Op Locatie