• 24 uur spoedservice
  • Gratis bezichtiging
  • 25 jaar ervaring in het vak
  • Persoonlijk contact
  • Gediplomeerde vakmannen
  • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Dakwerkzaamheden Tilburg

Het aanbrengen van dakbedekking in Tilburg is een klus voor echte vakmensen. Door enkel te werken met gecertificeerde werknemers en gebruik te maken van de beste materialen garandeert All-Round Dakwerken hoge kwaliteit dakbedekking in Tilburg. In samenwerking met specialisten van All-Round wordt samen met u gezocht naar een voordelige oplossing voor het bedekken van uw dak. Het is mogelijk om zelf de dakbedekking in Tilburg aan te brengen, maar indien gewenst kunnen wij ook een ander bedrijf inschakelen. De kosten voor het bedekken van uw dak kunnen hierdoor variëren en het is aan u om de oplossing te kiezen die het beste bij u past. Naast reguliere daken is All-Round Dakwerken gespecialiseerd in platte daken. Voor allerlei soorten daken zijn wij in te schakelen en bieden wij een oplossing voor de beste dakbedekking in Tilburg. Neem direct contact op met All-Round Dakwerken.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Dakreparatie Tilburg

Een dakreparatie in Tilburg is voor het in Maasdriel gevestigde All-Round Dakwerken als een thuiswedstrijd. All-Round Dakwerken is met haar jarenlange ervaring uw veelzijdige partner voor alle werkzaamheden aan het dak in heel Nederland. Een dakreparatie in Tilburg voeren wij met grote zorgvuldigheid uit om een top resultaat te garanderen waar u de komende jaren plezier van heeft. Voor een dakreparatie in Tilburg met hoge urgentie, als een lekkage hanteren wij de 24 uur service termijn. Binnen 24 uur zijn wij bij u op locatie en gaan wij aan de slag om het probleem op te lossen.

Schoorsteenveger Tilburg

De werkzaamheden betreft schoorstenen zijn zeer divers. Uw schoorsteenveger Tilburg verzorgt specialistisch werk waardoor u altijd op een veilige manier gebruik kan blijven maken van uw kachel en schoorsteen. Met de schoorsteenservice zorgen onze specialisten ervoor dat uw schoorsteen altijd goed onderhouden is. De schoorsteenveger Tilburg verzorgt hoogwaardig onderhoud en spoedige reparaties. Zo kunt u altijd weer op korte termijn gebruik maken van uw kachel. Door goed onderhoud uit te laten voeren voorkomt u schoorsteenbranden en is de kans op koolstofmonoxide vergiftiging minimaal.

De service van All-Round Dakwerken

  • 24 uur spoedservice
  • Gratis bezichtigingen
  • 25 jaar ervaring in het vak

All-Round Dakwerken is een gecertificeerd schoorsteenbouwer. Wij verzorgen bijvoorbeeld het aanleggen van rookkanalen of het vegen van de schoorsteen. Laat uw schoorsteen professioneel onder handen nemen door de schoorsteenveger Tilburg en voorkom problemen.

Wij zijn van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken. Denk hierbij aan waterlekkages, reparatie van dakgoten en meer. Uw dakdekker Tilburg vindt u bijvoorbeeld ook bij ons. Lees hier meer over de verschillende werkzaamheden.

De Beste Dakdekker Tilburg

Als gecertificeerde dakdekker Tilburg kunnen wij u altijd helpen bij een probleem aan uw dak. Zo zijn wij in te schakelen voor een enorme diversiteit aan dakwerkzaamheden. De dakdekker Tilburg verzorgt bijvoorbeeld ook het aanbrengen van de dakbedekking. Afhankelijk van het soort dak kunnen wij u ook helpen bij de isolatie van uw dak. Onze dakdekker is specialist in het aanbrengen van dakbedekking op platte daken. Ook het onderhoud en leggen van nieuwe pannendaken behoort tot onze service. Onze specialisten verzorgen graag de uitvoering en vernieuwen ook oude of kapotte dakpannen.

Lekkages En Spoedservice

Wanneer u een lekkage heeft is het altijd belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen om verdere schade te voorkomen. All-Round Dakwerken is expert in het opsporen van lekkages. De oorzaak kan bij verschillende punten liggen. Een lekkage kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een verouderde dakbedekking. De dakdekker Tilburg brengt op specialistische wijze een nieuwe dakbedekking aan.

Maak gebruik van de 24 uur spoedservice, bel direct: 0418-639115

Schoorsteen Service

De schoorsteenservice van All-Round Dakwerken zorgt ervoor dat u altijd veilig uw kachel kunt opstoken. Onze schoorsteenveger Tilburg verzorgt voor u divers onderhoud aan de schoorsteen. Denk hierbij aan reparaties, het plaatsen van schoorsteenkappen, opknappen van schoorsteenpijpen en sierpijpen en de renovatie van schoorstenen. Zo kan onze schoorsteenveger in Tilburg de schoorsteen uitbikken, een vernieuwde rollaag aanbrengen en uw schoorsteen voorzien van loodwerk. Wat kan de schoorsteenveger Tilburg voor u doen? Lees het hier.

All-Round Dakwerken: Uw Specialist In Tilburg

Zoals u leest zijn onze specialisten inzetbaar bij tal van werkzaamheden aan uw dak. Wij bieden u altijd een efficiënte en flexibele werkwijze en maken gebruik van kwalitatieve materialen. Met de gratis bezichtiging komen wij bij u langs om uw situatie te bekijken zo krijgt u altijd een advies op maat.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: