Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

 

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Wat is bitumen precies? Bitumen wordt gemaakt van polyester of glasvlies in combinatie met aardolie. Bitumen wordt voornamelijk gebruikt bij platte daken maar kan ook goed worden toegepast bij een kleine helling. In Nederland zijn de meeste platte daken voorzien van Bitumen.

Bitumen heeft een aantal voordelen maar ook een aantal nadelen. Ten eerste de voordelen:

 • Waterbestendig
 • Relatief goedkoop
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Eenvoudig te leggen en herstellen
 • Bestand tegen chemische stoffen

Naast de vele voordelen van Bitumen zoals bijvoorbeeld dat het relatief goedkoop is in vergelijking met een aantal soortgelijke producten. Zitten er ook een aantal nadelen aan Bitumen. Het is bijvoorbeeld niet elastisch wat inhoudt dat het steenhard wordt in de vrieskou en zacht bij hitte. Naast dat het niet elastisch is heeft het nog twee nadelen: Een slechte UV bestendigheid en een relatief korte levensduur. Bij een korte levensduur moet u denken aan 20 tot 25 jaar, wat niet heel kort is.

Het aanleggen van een Bitumen dakbedekking

Het aanleggen van een Bitumen dakbedekking kan op verschillende manieren. Bitumen kan gelegd worden door het erop te branden of het erop te lijmen. Lijmen is een veilige en betere manier van het leggen van Bitumen. Dit is wel een duurdere manier van het aanleggen van Bitumen. Het branden is goedkoper en wordt vaker gedaan. Het branden van Bitumen gaat wel gepaard met een aantal risico’s op betrekking tot de brandveiligheid. De professionals van All-Round Dakwerken hebben dit al bij vele tevreden klanten gedaan en weten precies wat ze doen. Waardoor uw Bitumen zorgvuldig wordt aangelegd.

Soort Bitumen

All-Round Dakwerken werkt met bitumen dakbedekking dat aangevuld wordt met APP. APP staat voor ‘A-tactisch Poly Propyleen’. Dit is een kunststof met een praktisch karakter dat wordt toegevoegd aan bitumen. Het effect hiervan is dat de bitumen dakbedekking een sterk verbeterde weerstand tegen UV straling biedt.

APP dakleer leggen doet All-Round Dakwerken altijd zeer zorgvuldig, zodat het aanbrengen van dakleer goed is voor vele jaren plezier. U wilt immers zo lang mogelijk zonder problemen van uw bitumen dakbedekking genieten zonder hierbij tegen nare verrassingen aan te lopen.

U hoeft zich geen zorgen te maken, All-Round Dakwerken zal het APP dakleer leggen op de meest efficiënte wijze. Bovendien zijn wij erg snel in dakbedekking aanbrengen, zodat u altijd zo min mogelijk hinder ondervindt. Overtuigd? Vraag dan een gratis offerte aan of plan een afspraak in!

 

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

 • Vogelnesten onder dak

Schoorsteen

Hoogwaardig  schoorsteen onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Zonnepanelen bij All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en Zonnepanelen.

Het plaatsen van de Zonnepanelen laten we plaatsen door Alfazon.

Zonnepanelen laten plaatsen

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Gratis bezichtiging

  Direct een prijs en advies op maat

  Wij komen uw situatie graag even bekijken.
  Plan een gratis bezichtiging

  "*" geeft vereiste velden aan

  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hoe kunnen we u helpen?

  All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

  Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

  Lekkage? 24 uur spoedservice:
  (0418) 63 91 15