24 uur spoedservice

Gratis bezichtigingen

20 jaar ervaring in het vak

Dakbedekking

Nieuwe dakbedekking aanbrengen of uw bestaande repareren?

allround-foto-s-website-023-150x150

Het aanleggen van een nieuw dak hoeft niet veel te kosten, All-Round Dakwerken zoekt samen met u altijd naar de meest voordelige oplossing. Daarbij zijn wij zeer breed inzetbaar, want wij kunnen voor u een nieuw pannendak leggen, maar ook zijn wij in te schakelen voor dakbedekking aanbrengen. Wij werken hierbij altijd met de beste materialen voor het optimale resultaat.

Is uw dakbedekking toe aan reparatie? Wanneer u uw dakbedekking wilt vernieuwen of bijvoorbeeld een lek wilt repareren helpen wij u graag verder. Onze specialisten hebben veel ervaring met het repareren of vernieuwen van dakbedekking. Bij All-Round Dakwerken heeft u altijd de volgende voordelen:

  • 24 uur spoedservice
  • Gratis bezichtiging
  • 20 ervaring

Wilt u een prijsopgaaf voor het repareren van uw dakbedekking? Gebruik het formulier.

Vraag offerte aan

 

Wat kost een nieuw dak?

allround-foto-s-website-019-150x150

Wij kunnen afhankelijk van het type dak, u onze diensten aanbieden en wij kunnen dit zo uitgebreid invullen als u maar wilt. Hierbij kunnen wij bijvoorbeeld ook uw dak isoleren. Voor meer informatie over prijzen van een dak isoleren or reparatie van uw dak kunt u contact met ons opnemen. All-Round Dakwerken werkt daarnaast veel met dakbedekking aanbrengen dat wij toepassen op platte daken. Wij zijn dan ook een specialist in platte daken waarbij wij voor ieder dak in te schakelen zijn.

 

Wij werken met Bitumen dakbedekking

All-Round Dakwerken werkt met bitumen dakbedekking dat aangevuld wordt met APP. APP staat voor ‘A-tactisch Poly Propyleen’. Dit is een kunststof met een praktisch karakter dat wordt toegevoegd aan bitumen. Het effect hiervan is dat de bitumen dakbedekking een sterk verbeterde weerstand tegen UV straling biedt.

 

APP dakleer leggen doet All-Round Dakwerken altijd zeer zorgvuldig, zodat het aanbrengen van dakleer goed is voor vele jaren plezier. U wilt immers zo lang mogelijk zonder problemen van uw bitumen dakbedekking genieten zonder hierbij tegen nare verrassingen aan te lopen.

 

U hoeft zich geen zorgen te maken, All-Round Dakwerken zal het APP dakleer leggen op de meest efficiënte wijze. Bovendien zijn wij erg snel in dakbedekking aanbrengen, zodat u altijd zo min mogelijk hinder ondervindt.

 

Uw dak laten isoleren door All-Round Dakwerken

Het aanbrengen van dakleer kunt u dus het beste door All-Round Dakwerken laten verzorgen. U krijgt kwaliteit, wij zijn snel en daarnaast zijn wij altijd scherp geprijsd. Allemaal voordelen waar u gebruik van kan maken zodra wij voor de dakbedekking aanbrengen worden ingeschakeld. Uw dak isoleren doet u met het aanbrengen van hoogwaardige dakbedekking. All-Round Dakwerken komt graag op korte termijn uw dak isoleren en garandeert top kwaliteit!

 

Voor meer informatie over APP dakleer leggen, werkzaamheden, Bitumen dakbedekking en onze ervaring als specialist platte daken kunt u contact met ons opnemen. Ook als u wilt weten wat een nieuw dak kost, wat dakisolatie prijzen zijn en meer. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Klanten vinden ons ook via:
Schoorsteen vegenSchoorsteenserviceDaklekkage reparerenDakbedekking BredaDaklekkage EindhovenDakdekker ArnhemDakreparatie Den BoschDakbedekking TilburgDakdekker Den Bosch