24 uur spoedservice

Gratis bezichtigingen

20 jaar ervaring in het vak

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in dak- en schoorsteenwerken en alles wat daarbij komt kijken. Al meer dan 20 jaar zijn wij een begrip in heel Nederland waarbij wij onze werkzaamheden van dakgoot reparatie tot dakbedekking aanbrengen uitvoeren. All-Round Dakwerken is de perfecte partner voor alles wat te maken heeft met uw dak, dakgoot en schoorsteen.

Wij zijn in geheel Nederland actief voor alle werkzaamheden op en rond het dak en daarbij hebben wij ons zeer breed ingesteld, zodat wij al uw plannen, maar ook dakproblemen kunnen realiseren en oplossen. U kunt ons altijd bellen als u te maken heeft met lekkages, want wij zijn tevens experts in waterlekkage opsporen.

Contact opnemen
 

Wij helpen u met alle werkzaamheden aan het dak!

Ook zijn wij breed inzetbaar voor het aanbrengen van dakleer, leggen van pannendaken evenals het renoveren van schoorstenen, impregneren, loodwerk op de daken en het aanbrengen van isolatie. Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze expertise expres breed uitgerold zodat wij u op meerdere aspecten kunnen bedienen bij reparatie, vervanging , vernieuwing of nieuwbouw.

Als u All-Round Dakwerken inschakelt krijgt u gegarandeerd een gepaste oplossing voor al uw dakproblemen. Wij kunnen waterlekkage opsporen, oplossen en dit gelijk financieel afhandelen met uw lekkage verzekering. Daarnaast kunnen wij uw dakgoten schoonmaken, maar ook zijn wij prima in te schakelen voor dakgoot reparatie.

Naast dat wij expert zijn aangaande de eerder genoemde zaken kunt u ook uitstekend bij ons terecht voor een nieuwe schoorsteen evenals de reparatie van de schoorsteen en vervanging. Wij zijn een gecertificeerd schoorsteenbouwer, welke is verleend door de SBAO (Stichting Bouwschool Amersfoort en Omstreken).
aanbrengen dakbedekking
U ziet het al, All-Round Dakwerken is breed inzetbaar en wat uw wensen of klachten ook zijn, u kunt ons altijd vrijblijvend bellen. Of het nu om een dakgoot reparatie gaat, u vragen heeft over wat een nieuw dak kost, isolatie prijzen, maar natuurlijk ook wat dakbedekking aanbrengen betreft, APP dakleer leggen en Bitumen dakbedekking.
 
All-Round Dakwerken is uw partner voor alles op en rond het dak dus wij helpen u graag verder. Neemt u vandaag nog contact met ons op? Wij staan voor u klaar!
 
Heeft u een spoedreparatie nodig? Neem dan snel contact op!

 

Wij zijn bereikbaar op tel: 0418-639115
Spoedservice