• 24 uur spoedservice
  • Gratis bezichtiging
  • 20 jaar ervaring in het vak
  • Persoonlijk contact
  • Gediplomeerde vakmannen
  • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Schoorsteen onderhoud

Bent u op zoek naar een specialist voor schoorsteen onderhoud? Dan bent u bij All-Round Dakwerken aan het juiste adres. Bovendien bent u verstandig bezig! In Nederland zijn namelijk gemiddeld 2000 schoorsteenbranden per jaar. Slecht onderhoud, foute constructie van de schoorsteen, verkeerde afstelling: allemaal oorzaken van schoorsteenbranden. In veel Europese landen is het daarom bijvoorbeeld verplicht om ééns per jaar de schoorsteen te laten vegen. Hoewel dit in Nederland niet verplicht is, geeft het wel het belang aan van goed schoorsteen onderhoud.

All-Round Dakwerken neemt het onderhoud van uw schoorsteen dan ook uiterst serieus. Dat kwaliteit bij All-Round Dakwerken hoog in het vaandel staat blijkt ook wel uit het feit dat wij gecertificeerd schoorsteenbouwer zijn (SBAO-gecertificeerd). Bovendien staan 20 jaar aan tevreden klanten garant voor de uitstekende kwaliteit die All-Round Dakwerken levert. Interesse om te weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vooral contact met ons op via onderstaande button.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Jennifer Koppejan
2 weken geleden
Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Schoorsteen controleren

In de regio Den Bosch zijn veel ‘malafide’ bedrijven als het gaat om schoorsteen onderhoud. Deze bedrijven melden u bijvoorbeeld onterecht dat uw schoorsteen niet meer voldoet en dat onderdelen vervangen moeten worden, waardoor u veel (onnodige) kosten maakt. Bij All-Round Dakwerken kunt u er van op aan dat wij u op een zeer ethische wijze uw schoorsteen controleren. Daar hebben wij 20 jaar aan tevreden klanten voor garant staan, maar bijvoorbeeld ook een gemiddelde hoge waardering uit heel veel reviews. Kwaliteit en service zijn belangrijke waarden bij All-Round Dakwerken.

Dus, is uw schoorsteen toe aan onderhoud? Laat dan All-Round Dakwerken uw schoorsteen controleren. U kunt hiervoor rechtstreeks contact met ons opnemen via onderstaande button. Wilt u eerst nog iets meer weten? Neemt u dan een kijkje op onze pagina over schoorsteenservice.

Plan een gratis bezichtiging

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: