24 uur spoedservice

Gratis bezichtigingen

20 jaar ervaring in het vak

Schoorsteenservice

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice. All-Round Dakwerken biedt een schoorsteenveegservice voor het reinigen van diverse schoorstenen en dakgoten in hele wijken tegen de volgende prijzen:

 

Werkzaamheden Prijs Elk volgend kanaal
Eenmalige rookkanaal reiniging € 35,- € 21,-
Abonnement (1 rookkanaal per jaar) € 30,- € 21,-
Dak reiniging (per strekkende meter) € 2,50

*Voor schoorsteen reinigen buiten onze regio berekenen wij, in overleg, voorrijkosten.

Maakt direct een afspraak

Schoorsteenveegservice

iStock_000024453448LargeVeilig uw kachel opstoken door zeer belangrijke schoorsteenveegservice van All-Round Dakwerken. Het vegen van een schoorsteen is specialistisch werk waarbij specifieke kennis een vereiste is. All-Round beschikt over gecertificeerde dakwerkers, waardoor u gegarandeerd zonder risico kunt stoken en volledig kunt genieten van een heerlijk warme kachel. All-Round Dakwerken is niet alleen gespecialiseerd in te schakelen voor diverse vormen van schoorsteenservice. Voor allerhande werkzaamheden aan uw dak bent u bij All-Round aan het juiste adres. Het complete onderhoud van uw dak kunt u direct uitbesteden aan dé specialist. Profiteer van écht vakmanschap en neem direct contact op!

Neem contact op

Maatwerk schoorsteen service

De uitgebreide schoorsteenservice van All-Round Dakwerken biedt u de mogelijkheid om uw schoorsteen structureel te laten vegen. Dit is een belangrijk onderdeel van uw houtkachel om grote problemen te voorkomen. Ondanks de vele waarschuwingen over het gevaar van een houtkachel bij slecht onderhoud gebeuren er jaarlijks diverse ongelukken of ontstaan er schoorsteenbranden. All-Round Dakwerken beschikt over de benodigde kennis om uw schoorsteen te onderhouden.

Klanten vinden ons ook via:
Schoorsteen vegenSchoorsteen voegenDaklekkage reparerenDakbedekking BredaDaklekkage EindhovenDakdekker ArnhemDakreparatie Den BoschDakbedekking TilburgDakdekker Den Bosch