24 uur spoedservice

Gratis bezichtigingen

20 jaar ervaring in het vak

Schoorsteen voegen

Schoorsteen voegenEen schoorsteen voegen is geen gemakkelijk werk, maar een lastige klus waar veel bij komt kijken. Door de grote verschillende in temperatuur hebben de voegen van een schoorsteen worden deze veel meer en anders belast dan de voegen van een reguliere gevel. Gedurende het voegen van een schoorsteen dient men hier rekening mee te houden. Een schoorsteen voegen is een vak apart, omdat deze werkzaamheden zich over het algemeen op grote hoogte afspelen. Wij raden u daarom ook aan altijd een professional in te schakelen om uw schoorsteen te voegen. De experts van All-Round Dakwerken zijn gecertificeerd schoorsteenbouwer en zijn een betrouwbare partner die u graag van dienst zijn bij het voegen van uw schoorsteen.

Gratis offerte aanvragen

 

Schoorsteen laten voegen door All-Round

Schoorsteen voegenEen schoorsteen voegen uitbesteden aan All-Round Dakwerken betekent dat u kiest voor kwaliteit en zekerheid. Wanneer een schoorsteen niet goed is gevoegd is er een kans dat er lekkages voorkomen en het overige metselwerk wordt aangetast. Kortom, kies voor degelijkheid en een betrouwbare partner. Neem contact op met All-Round Dakwerken en vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan.

 
 
 

Schoorsteen opnieuw voegen

Schoorsteen opnieuw voegenSchoorstenen hebben veel te houden. Na vele jaren bloot te hebben gestaan aan zowel lage als zeer hoge temperaturen is het mogelijk dat het metselwerk van uw schoorsteen er op achteruit is gegaan. Het resultaat hiervan kan variëren van enkele scheuren in de schoorsteen tot lekkages waardoor ook het interne metselwerk wordt aangetast. Er zijn verschillende oplossingen om deze schade tegen te gaan. Een schoorsteen opnieuw voegen is daarvoor de meest voor de hand liggende oplossing door de oorzaak weg te nemen en het voegwerk volledig te vernieuwen. Onze vakmensen hebben jaren ervaring met diverse schoorsteenwerkzaamheden en passen deze kennis graag toe bij het voegen van uw schoorsteen. Een schoorsteen opnieuw voegen laat u gemakkelijk uitvoeren door een betrouwbare partner als All-Round Dakwerken.
 
Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op middels het contactformulier. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 0417 – 639 155.
Neem contact op

 
 

Klanten vinden ons ook via:
Schoorsteen vegenSchoorsteenserviceDaklekkage reparerenDakbedekking BredaDaklekkage EindhovenDakdekker ArnhemDakreparatie Den BoschDakbedekking TilburgDakdekker Den Bosch