24 uur spoedservice

Gratis bezichtigingen

20 jaar ervaring in het vak

Schoorsteen onderhoud

Schoorsteen onderhoudBent u op zoek naar een specialist voor schoorsteen onderhoud? Dan bent u bij All-Round Dakwerken aan het juiste adres. Bovendien bent u verstandig bezig! In Nederland zijn namelijk gemiddeld 2000 schoorsteenbranden per jaar. Slecht onderhoud, foute constructie van de schoorsteen, verkeerde afstelling: allemaal oorzaken van schoorsteenbranden. In veel Europese landen is het daarom bijvoorbeeld verplicht om ééns per jaar de schoorsteen te laten vegen. Hoewel dit in Nederland niet verplicht is, geeft het wel het belang aan van goed schoorsteen onderhoud.

 

All-Round Dakwerken neemt het onderhoud van uw schoorsteen dan ook uiterst serieus. Dat kwaliteit bij All-Round Dakwerken hoog in het vaandel staat blijkt ook wel uit het feit dat wij gecertificeerd schoorsteenbouwer zijn (SBAO-gecertificeerd). Bovendien staan 20 jaar aan tevreden klanten garant voor de uitstekende kwaliteit die All-Round Dakwerken levert. Interesse om te weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vooral contact met ons op via onderstaande button.

Stel uw vraag

 

 

Schoorsteen controleren

Schoorsteen controlerenIn de regio Den Bosch zijn veel ‘malafide’ bedrijven als het gaat om schoorsteen onderhoud. Deze bedrijven melden u bijvoorbeeld onterecht dat uw schoorsteen niet meer voldoet en dat onderdelen vervangen moeten worden, waardoor u veel (onnodige) kosten maakt. Bij All-Round Dakwerken kunt u er van op aan dat wij u op een zeer ethische wijze uw schoorsteen controleren. Daar hebben wij 20 jaar aan tevreden klanten voor garant staan, maar bijvoorbeeld ook een gemiddelde waardering van 9,1 uit meer dan 300 reviews op werkspot.nl. Kwaliteit en service zijn belangrijke waarden bij All-Round Dakwerken.

 

Dus, is uw schoorsteen toe aan onderhoud? Laat dan All-Round Dakwerken uw schoorsteen controleren. U kunt hiervoor rechtstreeks contact met ons opnemen via onderstaande button. Wilt u eerst nog iets meer weten? Neemt u dan een kijkje op onze pagina over schoorsteenservice.

Plan een gratis bezichtigingBekijk onze schoorsteenservice

 

 

 

 

Klanten vinden ons ook via:
Dakspecialist BrabantDakgootspecialistDakdekker van Den BoschSchoorsteenserviceDakpan vervangenDaklekkage reparerenWaterlekkage opsporen