24 uur spoedservice

Gratis bezichtigingen

20 jaar ervaring in het vak

Plaatsen van flexibele rookafvoerkanalen

Universele schoorsteenvoering geschikt voor stoken met gas, olie, hout en kolen

Het rendement van verwarmingsinstallaties is de laatste jaren zeer sterk verbeterd. Dat betekent dat er aanzienlijk minder warmte in de rookgaskanalen verloren gaat. Wel bestaat er meer kans op condensvorming, met als gevolg vlekken op metselwerk van schoorsteenmuren en afbrokkelende vertinlaag. Het antwoord op deze problemen biedt KOPEX. KOPEX schoorsteenvoering verbetert de conditie van het rookkanaal aanzienlijk. De flexibele voering is snel en eenvoudig in het kanaal aan te brengen.KOPEX slangen worden reeds tientallen jaren met succes toegepast in zowel renovatie- als nieuwbouw.

Kopex A/LS/A Meerlagen systeem voor aardgas en olie. Type HBO 1.Temperatuur tot 425°C. Dit type bestaat uit drie gewikkelde en elkaar overlappende lagen. Te weten: een aluminium binnen- en buitenlaag en een tussenlaag van verlood staal.

Kopex R.V.S. Geschikt voor hout gestookte open haarden en gas- of olie gestookte kachels. Dit type schoorsteenvoering is vervaardigd uit RVS 316. Te gebruiken voor temperaturen tot 750°C. Van de KOPEX RVS is een TNO rapport B 87-414.

Kopex LISS-INOX Een meerlagen schoorsteenvoering uit RVS 316. Deze is geschikt voor alle verwarmingstoestellen en heeft een maximale temperatuursgrens van 900°C. Door de volkomen gladde binnenkant treedt er minder weerstand op. Hierdoor ontstaat er minder aanslag en is het rookkanaal eenvoudiger te vegen. Van KOPEX LISS-INOX is TNO rapport B87-294 beschikbaar. Door de specifieke kwaliteit wordt deze voering aanbevolen voor kolen- of hout gestookte kachels en openhaarden.

 

flex  foto 8


 

Contact & offerte

Heeft u vragen? Bel 0418-639115 of laat uw bericht achter op ons contactformulier. Meer prijsinformatie? Vraag direct online een offerte aan.

Contact Offerte