Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Over ons

All-Round Dakwerken is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in dak- en schoorsteenwerken en alles wat daarbij komt kijken. Al meer dan 25 jaar zijn wij een begrip in heel Nederland waarbij wij onze werkzaamheden van dakgoot reparatie tot dakbedekking aanbrengen uitvoeren. All-Round Dakwerken is de perfecte partner voor alles wat te maken heeft met uw dak, dakgoot en schoorsteen.

Wij zijn in geheel Nederland actief voor alle werkzaamheden op en rond het dak en daarbij hebben wij ons zeer breed ingesteld, zodat wij al uw plannen, maar ook dakproblemen kunnen realiseren en oplossen. U kunt ons altijd bellen als u te maken heeft met lekkages, want wij zijn tevens experts in waterlekkage opsporen.

 

Wij helpen u met alle werkzaamheden aan het dak!

Ook zijn wij breed inzetbaar voor het aanbrengen van dakleer, leggen van pannendaken evenals het renoveren van schoorstenen, impregneren, loodwerk op de daken en het aanbrengen van isolatie. Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze expertise expres breed uitgerold zodat wij u op meerdere aspecten kunnen bedienen bij reparatie, vervanging , vernieuwing of nieuwbouw.

Als u All-Round Dakwerken inschakelt krijgt u gegarandeerd een gepaste oplossing voor al uw dakproblemen. Wij kunnen waterlekkage opsporen, oplossen en dit gelijk financieel afhandelen met uw lekkage verzekering. Daarnaast kunnen wij uw dakgoten schoonmaken, maar ook zijn wij prima in te schakelen voor dakgoot reparatie.

Naast dat wij expert zijn aangaande de eerder genoemde zaken kunt u ook uitstekend bij ons terecht voor een nieuwe schoorsteen evenals de reparatie van de schoorsteen en vervanging. Wij zijn een gecertificeerd schoorsteenbouwer, welke is verleend door de SBAO (Stichting Bouwschool Amersfoort en Omstreken).

U ziet het al, All-Round Dakwerken is breed inzetbaar en wat uw wensen of klachten ook zijn, u kunt ons altijd vrijblijvend bellen. Of het nu om een dakgoot reparatie gaat, u vragen heeft over wat een nieuw dak kost, isolatie prijzen, maar natuurlijk ook wat dakbedekking aanbrengen betreft, APP dakleer leggen en Bitumen dakbedekking.

All-Round Dakwerken is uw partner voor alles op en rond het dak dus wij helpen u graag verder. Neemt u vandaag nog contact met ons op? Wij staan voor u klaar!

Wij zijn bereikbaar op tel: (0418) 63 91 15

Bekijk hieronder al onze werkgebieden.

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

 • Vogelnesten onder dak

Schoorsteen

Hoogwaardig  schoorsteen onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.

  Wat klanten over ons schrijven:

  Randy Damen

  Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

  Jennifer Koppejan

  Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
  Evelien van der Sluijs
  een maand geleden
  Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

  Gratis bezichtiging

  Direct een prijs en advies op maat

  Wij komen uw situatie graag even bekijken.
  Plan een gratis bezichtiging

  "*" geeft vereiste velden aan

  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hoe kunnen we u helpen?

  All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

  Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

  Lekkage? 24 uur spoedservice:
  (0418) 63 91 15