• 24 uur spoedservice
  • Gratis bezichtiging
  • 25 jaar ervaring in het vak
  • Persoonlijk contact
  • Gediplomeerde vakmannen
  • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

Dakreparatie Den Bosch

Een zorgvuldige dakreparatie in Den Bosch en omstreken kunt u het beste laten uitvoeren door een vertrouwd adres met jarenlange ervaring. Bij All-Round Dakwerken bent u daarvoor op het juiste adres. Wij helpen u graag af van de problemen aan uw dak. Nadat u ons heeft ingelicht over de problemen inventariseren wij de aard van de problemen en bedenken een passende oplossing alvorens wij starten met de dakreparatie in Den Bosch. Het bieden van een oplossing op maat zoals een specifieke dakreparatie in Den Bosch is één van de sterke punten van All-Round Dakwerken. Wij komen graag op zeer korte termijn bij u langs voor het uitvoeren van de reparatie zodat de problemen snel zijn opgelost. All-Round Dakwerken streeft ernaar om alle werkzaamheden en dus ook bij u een dakreparatie in Den Bosch met grote zorgvuldigheid uit te voeren voor een goed eindresultaat.

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Randy Damen

Na lekkage All-Round dakwerken ingeschakeld, Carlo en zijn mannen hebben dit perfect en kundig opgelost en gelijk zag hij dat de riool damp afvoer niet goed geplaatst was deze hebben hun voor ons veranderd en de stankoverlast die we al jaren hadden was hierdoor ook gelijk verholpen. Mochten wij ooit weer iets met het dak hebben weten we waar we moeten wezen voor goede service.

Jennifer Koppejan

Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Dakreparaties Den Bosch

All-Round is zeer breed inzetbaar voor dakreparaties in Den Bosch. Wij kunnen u van dienst zijn bij het oplossen van kleine lekkages, het repareren van uw schoorsteen, het vervangen van dakpannen en vele andere werkzaamheden. Om werk van hoge kwaliteit te garanderen en op een veilige manier te werk te gaan werken wij enkel met gecertificeerde vakmensen. Voor een reparatie van uw schoorsteen of zelfs het bouwen van een geheel nieuwe schoorsteen kunt u terecht bij All-Round Dakwerken. All-Round Dakwerken is gecertificeerd schoorsteenbouwer en is dus een vertrouwde partner voor bouwen van uw schoorsteen. Voor al uw dakreparaties in Den Bosch kunt uw bij ons terecht. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs voor het uitvoeren van de reparatie.

Informatie over de dakreparaties in Den Bosch

Naast het uitvoeren een dakreparatie in Den Bosch is All-Round Dakwerken in heel Nederland werkzaam voor alle werkzaamheden die op het dak worden uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan het leggen van dakpannen, bouwen van schoorstenen, aanbrengen van dak bekleding, opsporen van lekkages en meer. Voor meer informatie over All-Round Dakwerken en onze werkzaamheden kunt u direct contact opnemen. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

 

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.

Plan een gratis bezichtiging

Gratis bezichtiging

Direct een prijs en advies op maat

Wij komen uw situatie graag even bekijken.
Plan een gratis bezichtiging

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: