24 uur spoedservice

Gratis bezichtigingen

20 jaar ervaring in het vak

Uw dakpan vervangen? Wij staan 24/7 voor u klaar!

Dakpan vervangenDirect uw dakpan vervangen vanwege lekkage of een keer samen met de buren? All-Round Dakwerken helpt u met al uw dakpan klussen. Wij beschikken over een 24/7 spoedservice! Uiteraard kunnen wij ook ruim vooruit een afspraak met u plannen. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs zodat u kunt inschatten wat de kosten zullen zijn. Neem contact op en wij sturen indien gewenst vandaag nog een specialist langs!

Offerte aanvragen Bel de spoedservice

 

Dakpannen vervangen om lekkages te verhelpen en te voorkomen

Dakpan vervangenLekkage aan uw dak komt altijd ongelegen. Bij hellende daken ligt de kwaal regelmatig bij de dakpannen. Dakpannen vervangen is dan ook vaak nodig nadat er noodweer geweest is. Het kan zijn dat één of enkele dakpannen beschadigd of verschoven zijn. Vanzelfsprekend heeft ook ouderdom een grote invloed op de waterdichtheid van uw pannendak.

 
Wanneer de levensduur van uw dakpannen nog lang niet is bereikt volstaat een dakreparatie. Het verhelpen van de daklekkage en vervangen van kapotte dakpannen kan ernstigere lekkages en schade voorkomen. Zijn uw dakpannen aan de oude kant? Dan kan het zijn dat u geadviseerd wordt om het complete dak te vervangen. In dat geval worden alle dakpannen vervangen voor nieuwe dakpannen, wat ervoor zorgt dat u weer jarenlang vooruit kunt.
 

Dakpannen vervangen voorkomt onnodige kosten

Dakpannen vervangen om lekkage te verhelpenDakpannen vervangen is een lastige en zeer gevaarlijke klus. Bovendien dient het opnieuw leggen van de dakpannen met de juiste zorgzaamheid te gebeuren, om ervoor te zorgen dat uw dak wind- en regenbesteding wordt. Om het tot één mooi geheel te maken moeten bovendien de nokvorsten goed aansluiten op het pannendak. Bij dakpannen vervangen kan een specialist uw werk uit handen nemen en de problemen verhelpen.

 

U kunt waterschade voorkomen wanneer u tijdig kapotte dakpannen laat vervangen. Of uw woning nu een kleinere (tussen)woning, of een vrijstaande villa betreft: de specialisten van All-Round verhelpen elke soort daklekkage. Wij willen dat u veiligheid voorop stelt en hulp inschakelt als u niet over de ervaring beschikt om dakpannen te vervangen. Onze specialisten weten kennis en ervaring te bundelen om de reparaties op een veilige manier uit te voeren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.
Contact opnemen

 

Onze service staat voorop!

Voor meer informatie over een dakpan vervangen of andere werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0418) – 63 91 15. Wij kunnen u direct voorzien van een vrijblijvende offerte op maat. Wij kunnen u ook helpen op het gebied van een schoorsteen vegen of dakbedekking aanbrengen.