• 24 uur spoedservice
  • Gratis bezichtiging
  • 20 jaar ervaring in het vak
  • Persoonlijk contact
  • Gediplomeerde vakmannen
  • Minimaal 5 jaar garantie

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Daklekkage verhelpen

Is uw dak slecht onderhouden en begint er waterschade te ontstaan in uw huis? Het is van groot belang om snel in te grijpen en grote schade te voorkomen! Daklekkage verhelpen laat u over aan ervaren specialisten van All-Round Dakwerken. Wij zorgen voor snelle reparatie en maken enkel gebruik van de beste materialen. Neem contact op en wij sturen indien mogelijk vandaag nog een expert langs om uw daklekkage te verhelpen!

Vul voor een gratis bezichtiging het formulier in of lees verder.

Wat klanten over ons zeggen:

Jennifer Koppejan
2 weken geleden
Helaas onverwachte lekkage door het platte dak dat aan vervanging toe bleek te zijn. All-round bracht een reëele offerte uit met een goede prijs. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en voor wat kleine extra’s hoefde ik niet bij te betalen. Vriendelijke mannen die ook flexibel waren toen ik niet bijtijds van het werk weg kon en pas later thuis kon zijn.
Evelien van der Sluijs
een maand geleden
Carlo en een werknemer van hem hebben reparaties aan het dak uitgevoerd. We hadden erg veel last van lekkages en die zijn allemaal verholpen. Goed en netjes werk afgeleverd en ook netjes alle rommel opgeruimd. Na per ongeluk teveel geld te hebben overgemaakt belt Carlo toch nog even netjes op om dit mede te delen en dat wordt dus ook goed afgehandeld.

Daklekkage verhelpen om uw inboedel te beschermen

Een dak moet uw huis beschermen tegen alle weersinvloeden. Wanneer dit niet langer het geval is kunnen reparaties noodzakelijk zijn om uw daklekkage te verhelpen. Het nadeel van lekkages is dat u deze pas opmerkt wanneer er overlast is. Hierbij kunt u denken aan vochtplekken in het dak, de muur of de dakkapel. Deze lekkages kunnen verschillende redenen hebben. In diverse gevallen zit een lekkage niet eens in de buurt van de plek waar water zichtbaar is. Dakpannen zijn verschoven, een plat dak is versleten, een rotte plek vormt zich in de dakkapel en ga zo maar door.

Lekkage aan uw dak repareren begint bij het achterhalen van de exacte oorzaak. Om herhaling te voorkomen is het van cruciaal belang te kijken wat de reden van lekkage is. In veel gevallen komt dit door een verouderd dak of verstoppingen in afvoerleidingen. Daklekkage verhelpen voorkomt dat water op allerlei ongewenste plaatsen uw huis of bedrijfspand binnenkomt.

Lekkage aan uw dak repareren

U kunt aanzienlijke waterschade oplopen door lekkende dakgoten of een gat in uw dakbedekking. Wij vertellen u precies wat u moet doen om uw vochtproblemen en daklekkage te verhelpen. De nieuwste technologieën, zoals lekdetectie door thermografie, maken het openbreken van uw huis overbodig. Bij deze techniek zorgt een minuscule camera ervoor om van buitenaf te achterhalen hoe onze medewerkers de lekkage aan uw dak kunnen repareren.

Lekkage aan uw dak repareren besteedt u uit aan ervaren dakdekkers. Veiligheid staat voorop. Het inschakelen van specialisten is zeer belangrijk als u niet over de kennis en materialen beschikt om de lekkage te verhelpen. De specialisten van All-Round Dakwerken zetten vele jaren ervaring in om op een veilige wijze de reparatie uit te voeren en de daklekkage te verhelpen. Ook voor spoedreparatie aan uw lekke dak bent u bij ons aan het juiste adres!

Over All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

All-round B.V. specialiseert zich in:

Selecteer de werkgebieden hiernaast om alle werkzaamheden te zien.

Dak

All-Round Dakwerken is van alle markten thuis als het gaat om dakwerken en randzaken, zoals , dakgoot reparatie en meer. De werkzaamheden van All-Round Dakwerken zijn zeer gevarieerd en lopen uiteen van het aanbrengen van dakleer tot schoorsteen renovatie. Voor een gemakkelijk overzicht treft u hieronder een samenvatting van de werkzaamheden van All-Round Dakwerken aan.

Werkzaamheden:

Goten, zink- en loodwerk

Voorkom grotere schade aan uw woning of pand en draag zorg aan het onderhoud van uw dak. Een lekkend dak kan na enige tijd ook zijn uitwerking hebben op de rest van het huis Vaak bent u met een eenvoudig dakreparatie al geholpen en zijn eventuele problemen opgelost. Kunnen de problemen niet worden verholpen met een dakreparatie, dan bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden.

Werkzaamheden:

Vogeloverlast

Veel voorkomend is vogeloverlast onder dakpannen en goten. Vogels gaan zich nestelen onder de dakpannen en zorgen voor veel overlast. Ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden:

Schoorsteen

Hoogwaardig onderhoud en razendsnelle reparaties aan uw schoorsteen ligt in vertrouwde handen bij All-Round Dakwerken. Schoorsteenservice bekent niet alleen dat All-Round uw schoorsteen renoveert of repareert, maar ook dat u op korte termijn veilig gebruik kunt maken van uw kachel. Uw schoorsteenvegen of rookkanalen aanleggen behoort tot de mogelijkheden bij uitgebreide schoorsteenservice.

Werkzaamheden:

Schade & Lekkage

Allround Dak en schoorsteenwerken verzorgt dakinspecties. Stap voor stap brengen we de status en eventuele gebreken van uw dakbedekking en alle onderdelen in kaart, waarna een advies op maat wordt opgesteld. Tevens ontvang u van ons een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden:

Gratis offerte of bezichtiging

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken voor een advies en prijs op maat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Hoe kunnen we u helpen?

All-round komt vrijblijvend op locatie voor een advies op maat.

Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan online.

Lekkage? 24 uur spoedservice: 
(0418) 63 91 15

Klanten vonden ons op de volgende onderwerpen: