24 uur spoedservice

Gratis bezichtigingen

20 jaar ervaring in het vak

Dakdekker Tilburg

Dakdekkers ArnhemHeeft u een goede en ervaren dakdekker nodig dan hoeft u niet meer verder te zoeken, All-Round is een ervaren Dakdekker in Tilburg, met meer dan 20 jaar ervaring en gecertificeerde werknemers kunnen wij u zeker van dienst zijn. In de regio Tilburg, maar ook daarbuiten, zijn wij onze klanten al jarenlang en naar volle tevredenheid van dienst. De beste dakdekkers van Tilburg vind je bij All-Round. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten klussen, daarnaast komen wij gratis langs voor een bezichtiging.

 

Gecertificeerde Dakdekker Tilburg

Bij All-Round zijn enkel gecertificeerde dakdekkers in dienst, onze werknemers behoren tot de beste dakdekkers van de regio. Als u op zoek bent naar een goede dakdekker in Tilburg dan helpen wij u graag verder, naast de reguliere klussen zijn wij ook beschikbaar voor spoedklussen. Dus als u stormschade heeft of een lekkage bel ons dan direct, binnen 24 uur komen wij langs. Naast het maken van dakbedekking kunnen wij u ook helpen met het verhelpen van lekkages, dakgoten en schoorstenen.

 

Schoorsteenservice All-Round DakwerkenWij zijn een ervaren Schoorsteenveger Tilburg

Als uw schoorsteen geveegd moet worden dan doet u dat uiteraard liever niet zelf, laat het uitoeren door een ervaren schorsteenveger. Naast eenmalig onderhoud aan uw schoorsteen kunt u bij ons ook terecht voor onderhoudscontracten voor schoorsteen vegen. Benieuwd naar de opties, bekijk dan snel onze vaste lage prijzen. Maak direct een afspraak en laat uw schoorsteen snel en professioneel vegen.

 

 

Gratis offerte aanvragen

Meer dan 20 jaar in het vak!

Wij zoeken altijd de perfecte oplossing voor uw probleem, met meer dan 20 jaar ervaring kunt u er van uit gaan dat wij snel en adequaat lekkages of schades kunnen vinden en oplossen. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook inschakelen voor het restaureren en vernieuwen van uw dak. In overleg met u bepalen welke optie het beste bij uw wensen en eisen past. Neem snel contact op dan komen wij graag langs voor een gratis en vrijblijvende bezichtiging.

Neem contact op