24 uur spoedservice

Gratis bezichtigingen

20 jaar ervaring in het vak

Dakdekker Nijmegen

Dak laten repareren stormschadeAls u op zoek bent naar een ervaren en goede dakdekker in Nijmegen en omstreken dan bent u bij All-Round Dakwerken aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en zijn een begrip in de regio en daarbuiten. Niet voor niets heten wij All-Round, wij zijn inzetbaar voor alle soorten werkzaamheden aan uw dak. Met onze jarenlange ervaring hebben wij alles al een keer voorbij zien komen. Onze vakmannen leveren enkel kwaliteit, neem dit niet van ons aan maar lees ook vooral onze klantervaringen. Voor alle projecten aan uw dak en dakgoten, kunt u bij ons terecht wij zijn voor u de juiste dakdekker Nijmegen.

 

Gecertificeerde Dakdekker Nijmegen

Bij All-Round werken alleen gecertificeerde dakdekkers, zij behoren tot de beste dakdekkers van de regio. Voor zowel dakbedekking Nijmegen als dakpannen Nijmegen kunt u bij het beste dakdekkersbedrijf Nijmegen terecht. Uiteraard zijn wij niet alleen in Nijmegen werkzaam maar ook in de regio daarbuiten. Onze professionele dakdekkers repareren uw dakgoot, brengen nieuwe dakbedekking aan of sporen uw daklekkage snel op. Naast reparatie van uw daken kunt u ook terecht bij de All-Round dakdekker Nijmegen voor renovatie of een nieuw dak.

Neem contact op

 

Op zoek naar een Schoorsteenveger in Nijmegen?

Ook als u op zoek bent naar een schoorsteenveger in Nijmegen dan kunnen wij u verder helpen, u kunt bij ons gemakkelijk eenmalig onderhoud laten doen aan uw schoorsteenkanaal of een schoorsteenveegabonnement afsluiten zodat wij periodiek uw schoorsteen komen vegen en controleren. De keuze is geheel aan u. Benieuwd naar de opties? Bekijk de prijzen voor schoorsteen vegen en maak direct een afspraak

Schoorsteen vegen

 

Schoorsteenservice All-Round DakwerkenMeer dan 20 jaar in het vak!

Wij streven naar het vinden van de perfecte oplossing voor uw probleem, met onze jarenlange ervaring zijn wij uitermate kundig in het herkennen en oplossen van allerlei soorten problemen. Om een goede offerte uit te brengen komen we graag langs voor een gratis bezichtiging. Heeft u een spoedklus? Neem dan snel contact op met ons wij kunnen binnen 24 uur langskomen!

 

 

Spoed